Boloňské špagety milují jak děti, tak dospělí. Jsou naprostou těstovinovou klasikou, proto by vám recept jejich přípravu rozhodně neměl chybět v repertoáru. Ragú uvaříte rychle a kdyby se náhodou stalo, že vám omáčka zbyde, je snadné ji i zamrazit a kdykoliv znovu použít.
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Cherry rajčátka překrojte napůl a cibuli nakrájejte.
Krok 2
10 min
Cibuli a cherry rajčata opékejte na oleji 1 minutu. Přidejte hovězí maso a rajčatovou omáčku. Vařte 8 minut zakryté při nízkém varu. Dokud omáčka pěkně nezhoustne. Pokud by se stalo, že se omáčka příliš vyvaří, můžete ji doplnit trochou vody z uvařených těstovin.
Krok 3
5 min
Ragú podávejte s porcí špaget či jiných těstovin. Navrch vše zasypte strouhaným sýrem.
Krok 1
z
3
přísady:
cherry rajčátka
Cherry rajčátka překrojte napůl a cibuli nakrájejte.
Cibuli a cherry rajčata opékejte na oleji 1 minutu. Přidejte hovězí maso a rajčatovou omáčku. Vařte 8 minut zakryté při nízkém varu. Dokud omáčka pěkně nezhoustne. Pokud by se stalo, že se omáčka příliš vyvaří, můžete ji doplnit trochou vody z uvařených těstovin.
Krok 3
z
3
Ragú podávejte s porcí špaget či jiných těstovin. Navrch vše zasypte strouhaným sýrem.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0