Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MAGGI Nápady Zapečené kuře se čtyřmi druhy sýrů 32g

0
.

Informace o výrobku

Jak ze základních ingrediencí připravit dobré a chutné jídlo? Nejste si jisti, jak dochutit maso, těstoviny nebo brambory? Vyzkoušejte naše výrobky MAGGI Nápady, které jsou příjemnou změnou a zajímavou inspirací při každodenním vaření.

- Díky skvělé chuti a jednoduché přípravě v troubě patří tento recept k nejoblíbenějším MAGGI Nápadům!
- V balení najdete směs se 4 druhy sýra (Cammembertu, dánského sýru, Ementálu a Goudy).
- Stačí přidat 400 g kuřecích prsou, 250 ml smetany ke šlehání (33 % tuku) a zapéct. Za pouhých 30 minut si pak můžete vychutnat šťavnaté maso i skvělou sýrovou chuť.
- Navíc, ingredience z MAGGI Nápadů jsou zpracovány sušením, a tak není nutné přidávat do našich produktů konzervační látky.
 

.

Složení výrobku

SÝROVÝ prášek 26,9 % (CAMEMBERT, dánský SÝR, EMENTÁL, GOUDA), bramborový škrob, sušený glukózový sirup, jedlá sůl, slunečnicový olej, sušená mletá zelenina (cibule, česnek), sušený kvasničný výtažek, sušená MLÉČNÁ SYROVÁTKA, cukr, sušená petrželová nať 0,4 %, směs koření (oregano, kurkuma), regulátor kyselosti (kyselina citronová), minerální látka (jodičnan draselný), % - vztaženo na obsah složky v celém výrobku

Více informací

.

Výživové údaje

Průměrná hodnota*
Energie na 100g (kJ) 1688 kJ
Energie na 100g (kcal) 403 kcal
Tuky na 100g (g) 18 g
Z toho nasycené mastné kyseliny (g) 9.4 g
Sacharidy na 100g (g) 46 g
- z toho cukry (g) 5.7 g
Vláknina na 100g (g) 2 g
Bílkoviny na 100g (g) 13 g
Sůl na 100g (g) 12.8 g
.

Alergeny ve výrobku

Sója
ano
Může obsahovat
Celer
ano
Může obsahovat
Ryby
ano
Může obsahovat
.

Návod k přípravě

Příprava v troubě - Pokojová teplota - Přidejte: 400 g kuřecích prsou, 250 ml smetany ke šlehání (33 % tuku). Návod k přípravě: 1. Kuřecí prsa nakrájejte na plátky (4 ks po 100 g) a vložte do mísy na zapékání. 2. Obsah sáčku vsypte do 250 ml smetany ke šlehání, dobře zamíchejte a přilejte k masu. 3. Pečte ve vyhřáté troubě asi 30 minut při 200 °C (180 °C v horkovzdušné troubě). Uchovejte v suchu při pokojové teplotě.
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10