Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Medailonky z vepřové panenky

Medailonky z vepřové panenky

(0)
32 min
Snadný
Medailonky z vepřové panenky jsou nápadem na velmi rychlou večeři. Plátky masa jednoduše zabalíme do pórkových listů a poté je ihned smažíme dozlatova. Medailonky z vepřové panenky podávejte s houbovou omáčkou, která se k masu skvěle hodí.

Ingredience

4

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
vepřové maso
500  g
sůl
1  špetka
černý pepř
1  špetka
olivový olej
4  g
pórek
1  ks
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
10.8 G
Energie
291.5 kcal
Tuky
16 G
Protein
25.3 G
Informace na porci

Postup

32 Minut
  • Krok 1

    15 min
    Pórek očistěte a nakrájejte na šikmé širší proužky (můžete nechat i část zelené). Na pánvi rozpusťte máslo, přidejte pórek a špetku soli. Na mírném plameni ho pomalu duste cca 10–12 minut, dokud nezměkne. Podlijte trochou vody nebo vývaru, aby se lehce dusil, ne smažil. Pórek by měl zůstat vláčný, nasládlý a lehce máslový.
  • Krok 2

    5 min
    Panenku nakrájejte na medailonky (asi 3–4 cm silné). Jemně je osolte, opepřete a případně posypte trochou čerstvého tymiánu nebo rozmarýnu.
  • Krok 3

    10 min
    Na pánvi rozehřejte olej nebo kousek másla a maso opečte zprudka z obou stran (1,5–2 minuty). Poté vložte do trouby předehřáté na 160 °C a dopékejte 5–7 minut, aby zůstalo uvnitř jemně růžové a šťavnaté.
  • Krok 4

    2 min
    Medailonky budou skvěle chutnat s houbovou omáčkou a brambory.
Medailonky z vepřové panenky

Krok 1 z 4

Pórek očistěte a nakrájejte na šikmé širší proužky (můžete nechat i část zelené). Na pánvi rozpusťte máslo, přidejte pórek a špetku soli. Na mírném plameni ho pomalu duste cca 10–12 minut, dokud nezměkne. Podlijte trochou vody nebo vývaru, aby se lehce dusil, ne smažil. Pórek by měl zůstat vláčný, nasládlý a lehce máslový.

Medailonky z vepřové panenky

Krok 2 z 4

Panenku nakrájejte na medailonky (asi 3–4 cm silné). Jemně je osolte, opepřete a případně posypte trochou čerstvého tymiánu nebo rozmarýnu.

Medailonky z vepřové panenky

Krok 3 z 4

Krok 3 Krok 3

Na pánvi rozehřejte olej nebo kousek másla a maso opečte zprudka z obou stran (1,5–2 minuty). Poté vložte do trouby předehřáté na 160 °C a dopékejte 5–7 minut, aby zůstalo uvnitř jemně růžové a šťavnaté.

Medailonky z vepřové panenky

Krok 4 z 4

Krok 4 Krok 4

Medailonky budou skvěle chutnat s houbovou omáčkou a brambory.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
2 + 15 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Bez arašídů
  • Bez korýšů
  • Bez laktózy
  • Bez laktózy
  • Bezlepkový
  • Bezlepkový
  • bez ořechů
  • Bez ryb
  • Bez sóji
  • Bez vajec
  • Do 300 kal
  • Evropská
  • Hlavní chod
  • Nízká sůl
  • Nízký cukr
  • Pozdní večeře
  • S masem
  • Vepřové
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Zdroj bílkovin

Další zajímavé recepty

Show more recipes

  • Krůtí medailonky s omáčkou a tagliatelle

    Krůtí medailonky s omáčkou a tagliatelle

    33 min středně pokročilí

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies