Proč je domácí česnekový chléb ideální na gril?
Grilovací sezóna je v plném proudu! Domácí česneková bageta je skvělým nápadem na svačinu na jakoukoli zahradní párty nebo venkovní akci. Česneková bageta se dobře hodí k masu, rybám a grilované zelenině. Díky křupavé slupce a měkkému vnitřku dokonale doplňují chuť grilovaných pokrmů.
Tato mísa byla optimalizována na 2 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Bagety rozřízněte napříč nebo šikmo, do poloviny, aby se houska nerozpadla.
Změklé máslo smíchejte s prolisovanými stroužky česneku a nasekanou petrželkou. Máslo osolte a opepřete nebo dochuťte kořením Harmonie chutí.
Pomocí lžíce nebo nože dejte do každého zářezu v bagetě štědré množství másla. Zbývající máslo rozetřete na chleba.
Bagety vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte asi 10–15 minut.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití