Každá hospodyňka se bezpochyby může pochlubit vlastními recepty na velikonoční dobroty, často předávanými z generace na generaci. Na svátečním stole, hned vedle lahodných místních uzenin, masa, domácího křenu a plněných vajec, nesmí samozřejmě chybět pokrm, jako je velikonoční salát . Pokud hledáte inspiraci pro letošní svátky a chcete opravdu něco jiného než obvykle, sáhněte po jednoduchém receptu na velikonoční salát s majonézou. Jeho tajemství spočívá v jednoduchosti – jen pár ingrediencí, ale velmi pečlivě zkombinovaných, vytváří chutný a oku lahodný celek. Pokud v kuchyni nepřijímáte kompromisy a milujete intenzivní chutě, určitě do velikonočního salátu přidejte čerstvě nastrouhaný křen. Dodá pokrmu charakter a výjimečně výraznou chuť. Přidejte stejně aromatickou a výraznou pažitku – to je váš recept na kulinářský úspěch. Tato verze velikonočního salátu se připravuje výjimečně jednoduše a rychle a navíc vypadá i chutná fantasticky. Klidně po něm sáhněte při jakékoli jiné příležitosti.
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Vejce uvařte natvrdo, nechte vychladnout a oloupejte.
Okurky, konzervovanou šunku a předem uvařená vejce nakrájejte na velké kostky.
Všechny ingredience smíchejte s majonézou a nasekanou pažitkou.
Salát dochutíme křenem, solí a pepřem dle chuti. Podávejte ihned po přípravě.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití