Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Vepřový steak v houbové omáčce

Vepřový steak v houbové omáčce

(0)
20 min
středně pokročilí
Šťavnatý vepřový steak v houbové omáčce je lahodnou kombinací dokonale opečeného masa a bohaté krémové omáčky s aromatickými houbami. Tento chutný recept je oblíbený pro rodinná setkání a zvláštní příležitosti.

Ingredience

4

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
olivový olej
2  lžíce
česnek
1  stroužek
vepřové maso
500  g
tymián
0.5  lžička
černý pepř
0.5  lžička
cibule
1  ks
Houby z konzervy
0.5  hrnek
hladká mouka
1  lžíce
Voda
200  g
MAGGI SÓJOVÁ OMÁČKA 190 ML
2  lžíce
smetana
100  ml
petržel
1  snítka
máslo
1  lžička
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
7.8 G
Energie
364.1 kcal
Tuky
25.1 G
Protein
26.1 G
Informace na porci
Disclaimer image
Jednoduše dobrý tip
Zkuste podávat s bramborovou kaší nebo jednoduchými těstovinami

Postup

20 Minut
  • Krok 1

    5 min
    Na oleji orestujte česnek do zlatova. Česnek propasírujte a nechejte v pánvi olej.
  • Krok 2

    5 min
    Ochuťte vepřové maso kořením a pepřem. Poté ho orestujte na oleji do zlatova z obou stran a odložte na chvíli odpočinout do hrnce s pokličkou.
  • Krok 3

    5 min
    Na stejné pánvi orestujte cibuli. Až cibule změkne, přidejte k ní houby. Přidejte máslo a mouku, kterou vyšlehejte do jemné světle hnědé jíšky. Poté vmíchejte vodu a sójovou omáčku. Pro intenzivnější chuť můžete přidat i sušené houby.
  • Krok 4

    5 min
    Přidejte vepřové maso a vařte 2 minuty. Nalijte smetanu a duste ještě alespoň 3 minuty. Přendejte na servírovací talíř, ozdobte petrželkou a opečeným česnekem a podávejte.
Vepřový steak v houbové omáčce

Krok 1 z 4

Na oleji orestujte česnek do zlatova. Česnek propasírujte a nechejte v pánvi olej.

Vepřový steak v houbové omáčce

Krok 2 z 4

Krok 2 Krok 2

Ochuťte vepřové maso kořením a pepřem. Poté ho orestujte na oleji do zlatova z obou stran a odložte na chvíli odpočinout do hrnce s pokličkou.

Vepřový steak v houbové omáčce

Krok 3 z 4

Krok 3

Na stejné pánvi orestujte cibuli. Až cibule změkne, přidejte k ní houby. Přidejte máslo a mouku, kterou vyšlehejte do jemné světle hnědé jíšky. Poté vmíchejte vodu a sójovou omáčku. Pro intenzivnější chuť můžete přidat i sušené houby.

Vepřový steak v houbové omáčce

Krok 4 z 4

Krok 4

Přidejte vepřové maso a vařte 2 minuty. Nalijte smetanu a duste ještě alespoň 3 minuty. Přendejte na servírovací talíř, ozdobte petrželkou a opečeným česnekem a podávejte.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
13 + 1 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Dušení
  • Filipínská
  • Hlavní chod
  • Houby
  • jiný
  • Nízký cukr
  • Oběd
  • Omáčka
  • Pozdní večeře
  • Rodinné jídlo
  • S masem
  • Vepřové
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Zdroj bílkovin
  • Zdroj bílkovin

Další zajímavé recepty

Show more recipes

  • Vepřový krk v jogurtové marinádě

    Vepřový krk v jogurtové marinádě

    1221 min Snadný
  • Smažené nudle s vepřovým masem a hlívou ústřičnou

    Smažené nudle s vepřovým masem a hlívou ústřičnou

    18 min Snadný
  • Restované nudle s trhaným vepřovým masem, jarní cibulkou, sezamem v sweet chilli omáčce

    Restované nudle s trhaným vepřovým masem, jarní cibulkou, sezamem v sweet chilli omáčce

    15 min Snadný
  • Šťavnatý vepřový steak s červenou cibulí

    Šťavnatý vepřový steak s červenou cibulí

    50 min středně pokročilí

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies