Šťavnatý a lahodný vepřový krk v jogurtové marinádě. Nejprve maso marinujte jeden den v jogurtu s rozmarýnem, paprikou a směsí koření Harmonie chutí, aby bylo maso křehké a aromatické. Pak to grilujeme patnáct minut a podáváme s jemným kečupem a čerstvou, křupavou bagetou. Vynikající!
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Smíchejte jogurt s kořením Harmonie chutí, paprikou a rozmarýnem.
Krok 2
1200 min
Vložte maso do marinády a marinujte do druhého dne (alespoň 20 hodin).
Krok 3
15 min
Pečte na rozpáleném grilu asi 10-15 minut a v průběhu potřete marinádou.
Krok 4
1 min
Podávejte s kečupem.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití