Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Ramen s bůčkem

Ramen s bůčkem

(0)
130 min
středně pokročilí
Základem receptu bude dostatečně hluboká miska či talíř, který naplníte touto voňavou dobrotou až po okraj. Ramen v sobě kombinuje to nejlepší z klasického vývaru, který vás spolehlivě postaví na nohy, a asijské kuchyně, která jej obohatí o šťavnatý bůček, lahodné nudle, vejce, a to vše bohatě zasypané voňavým koriandrem a křupavou cibulkou. Jedna miska polévky vás spolehlivě zasytí, zahřeje a rozzáří váš den. Na nic nečekejte a pusťte se do něj!

Ingredience

6

Tato mísa byla optimalizována na 6 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
kuřecí vývar
3  l
MAGGI Tekutý bujón Hovězí
2  lžíce
vepřový bůček
500  g
cibule
1  ks
mrkev
2  ks
česnek
6  stroužky
badyán
1  ks
semínka koriandru
0.5  lžička
čerstvý zázvor
1  lžička
MAGGI sójová omáčka
2  lžíce
sezamový olej
1  lžička
koriandr, čerstvý
1  svazek
jarní cibulka
1  svazek
vejce
4  ks
sůl
1  špetka
černý pepř
1  špetka
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
6.7 G
Energie
310.2 kcal
Tuky
13.7 G
Protein
24.2 G
Informace na porci

Postup

130 Minut
  • Krok číslo 1

    5 min
    Maso omyjte a vložte do velkého hrnce. Zalijte je vývarem a přiveďte k varu.
  • Krok číslo 2

    10 min
    Cibuli očistěte a nakrájejte na čtvrtky. Mrkev oškrábejte a nakrájejte na větší kousky, potom ji i s cibulí přidejte do polévky. Přidejte česnek, zázvor a zbývající koření.
  • Krok číslo 3

    90 min
    Vše vařte pod pokličkou na malém plameni alespoň 1,5 hodiny.
  • Krok číslo 4

    20 min
    Pak maso vyjměte z hrnce. Bůček osušte, dochuťte solí a pepřem a vložte na asi 20 minut do trouby rozehřáté na 200°C, aby se vytvořila křupavá kůrčička.
  • Krok číslo 5

    1 min
    Do polévky přidejte tekutý bujón a ochuťte solí a pepřem.
  • Krok číslo 6

    4 min
    Polévku podávejte s čerstvými těstovinami, pečeným bůčkem, masem z vývaru, vajíčkem naměkko rozkrojeným napůl a s velkým množstvím koriandru a sekané cibulky.
Ramen s bůčkem

Krok číslo 1 z 6

Maso omyjte a vložte do velkého hrnce. Zalijte je vývarem a přiveďte k varu.

Ramen s bůčkem

Krok číslo 2 z 6

Cibuli očistěte a nakrájejte na čtvrtky. Mrkev oškrábejte a nakrájejte na větší kousky, potom ji i s cibulí přidejte do polévky. Přidejte česnek, zázvor a zbývající koření.

Ramen s bůčkem

Krok číslo 3 z 6

Vše vařte pod pokličkou na malém plameni alespoň 1,5 hodiny.

Ramen s bůčkem

Krok číslo 4 z 6

Pak maso vyjměte z hrnce. Bůček osušte, dochuťte solí a pepřem a vložte na asi 20 minut do trouby rozehřáté na 200°C, aby se vytvořila křupavá kůrčička.

Ramen s bůčkem

Krok číslo 5 z 6

Do polévky přidejte tekutý bujón a ochuťte solí a pepřem.

Ramen s bůčkem

Krok číslo 6 z 6

Polévku podávejte s čerstvými těstovinami, pečeným bůčkem, masem z vývaru, vajíčkem naměkko rozkrojeným napůl a s velkým množstvím koriandru a sekané cibulky.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
3 + 1 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Asijský styl
  • česká kuchyně
  • Hlavní chod
  • Japonská
  • Keto-Friendly
  • Malé jídlo
  • Oběd
  • Optimální
  • Polévka
  • Polévky
  • Pozdní večeře
  • Pozdní večeře
  • Pracovní dny
  • S masem
  • Vařící
  • Vejce
  • Vepřové
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Zdroj bílkovin
  • Z pánve

Další zajímavé recepty

Show more recipes

  • Pikantní kuřecí ramen

    Pikantní kuřecí ramen

    17 min Snadný
  • Ramen polévka

    Ramen polévka

    195 min Snadný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies