Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Steak s pepřovou omáčkou

Steak s pepřovou omáčkou

(0)
30 min
Snadný
Existuje pro milovníky masa něco lepšího než kus kvalitního steaku? Nemyslíme si! Právě pro tuto delikatesu jsme připravili recept na pepřovou omáčku, která maso skvěle doplní, ale nepřebije jeho přirozenou chuť. Kombinace propečené cibule, zeleného pepře a hořčice si skvěle sedne k jemné smetaně. V omáčce tak vykouzlí delikátní peprnou chuť. Užijte si hustou konzistenci, která bude pro váš steak jako stvořená!

Ingredience

4

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
hovězí svíčková
500  g
MAGGI Hovězí bujón
1  kostka
Červené víno
0.5  dl
šalotka
1  ks
dijonská hořčice
1  lžíce
sladká smetana 30%
2  lžíce
černý pepř
1  špetka
nakládaný zelený pepř
1  lžíce
sůl
1  špetka
slunečnicový olej
1  lžíce
máslo
1  lžíce
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
2.9 G
Energie
262.2 kcal
Tuky
13.5 G
Protein
29.6 G
Informace na porci

Postup

30 Minut
  • Krok 1

    4 min
    Svíčkovou nakrájejte na 4 stejné steaky, posypte z obou stran pepřem a osmažte na lžíci oleje asi 2 minuty na každé straně. Po usmažení posypte trochou soli.
  • Krok 2

    5 min
    Zrna zeleného pepře zalijte vroucí vodou a po několika minutách je sceďte.
  • Krok 3

    5 min
    Na výpeku z masa nechte zesklovatět najemno nakrájené šalotky, přidejte lžíci másla.
  • Krok 4

    10 min
    Přilijte víno, bujón, hořčici a zelené koření. Duste, dokud se polovina tekutin nevypaří.
  • Krok 5

    5 min
    Následně přidejte smetanu a vařte, dokud omáčka nezhoustne.
  • Krok 6

    1 min
    Steaky servírujte polité omáčkou. Jako přílohu doporučujeme pečené brambory nebo zeleninu.
Steak s pepřovou omáčkou

Krok 1 z 6

Krok 1 Krok 1 Krok 1

Svíčkovou nakrájejte na 4 stejné steaky, posypte z obou stran pepřem a osmažte na lžíci oleje asi 2 minuty na každé straně. Po usmažení posypte trochou soli.

Steak s pepřovou omáčkou

Krok 2 z 6

Krok 2 Krok 2

Zrna zeleného pepře zalijte vroucí vodou a po několika minutách je sceďte.

Steak s pepřovou omáčkou

Krok 3 z 6

Krok 3 Krok 3 Krok 3

Na výpeku z masa nechte zesklovatět najemno nakrájené šalotky, přidejte lžíci másla.

Steak s pepřovou omáčkou

Krok 4 z 6

Krok 4 Krok 4 Krok 4

Přilijte víno, bujón, hořčici a zelené koření. Duste, dokud se polovina tekutin nevypaří.

Steak s pepřovou omáčkou

Krok 5 z 6

Krok 5 Krok 5 Krok 5

Následně přidejte smetanu a vařte, dokud omáčka nezhoustne.

Steak s pepřovou omáčkou

Krok 6 z 6

Krok 6 Krok 6 Krok 6

Steaky servírujte polité omáčkou. Jako přílohu doporučujeme pečené brambory nebo zeleninu.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
15 + 2 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Brambory
  • česká kuchyně
  • Do 300 kal
  • Dušení
  • Evropská
  • Globální
  • Hlavní chod
  • Hovězí
  • Keto-Friendly
  • Mléčná / krémová základna
  • Nízký cukr
  • Oběd
  • Oslava
  • Pozdní večeře
  • S masem
  • Snadný
  • Top jídla
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Zdroj bílkovin
  • Z pánve

Další zajímavé recepty

Show more recipes

  • Šťavnatý kuřecí steak

    Šťavnatý kuřecí steak

    150 min Snadný
  • Vepřový steak v houbové omáčce

    Vepřový steak v houbové omáčce

    20 min středně pokročilí
  • Hovězí steak se švěstkovou omáčkou

    Hovězí steak se švěstkovou omáčkou

    30 min středně pokročilí
  • Šťavnatý hovězí steak s pepřovou omáčkou

    Šťavnatý hovězí steak s pepřovou omáčkou

    30 min Snadný

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies