Kuřecí vývar

Doba přípravy

10 minut

Doba čekání

0 minut

Množství

6 porcí

Ať je neděle nebo ne, tahle klasika vám i všední den promění v malý svátek! Vařená zelenina a maso dodají polévce přesně tu starou známou chuť, kterou na vývaru tolik milujete. Potřebnou sílu pak polévce snadno dodáte naším MAGGI Slepičím bujónem, který vám vynahradí čas, jenž na dlouhé vyvařovaní zrovna nemáte. Až polévku ochutnáte, možná zapochybujete, zda vám celý hrnec bude stačit!

Postup přípravy

Ingredience

Kroky přípravy

  1. Kuřecí stehno vařte 40 minut v 1,5 litru vody.
  2. Očistěte zeleninu a přidejte ji do vývaru.
  3. Přidejte také kostky bujónu a vše vařte 15 minut.
  4. Dochuťte solí a pepřem.
  5. Stehno vyjměte, odstraňte kůži a rozdělte je na kousky.
  6. Vývar podávejte s kousky masa, těstovinami, posypaný petrželovou natí.