Italská omeleta

Doba přípravy

5 minut

Doba čekání

8 minut

Množství

2 porce

Objevte recept pro dokonalá rána! Tato kombinace navždy změní váš pohled na klasickou omeletu. Je to právě MAGGI Tekuté koření a výrazný parmezán, které dodají jemným vajíčkům neopakovatelnou chuť. Pomyslnou třešničkou na omeletě se pak stanou cherry rajčata a čerstvá bazalka, která provoní den vám i člověku, kterému snídani nachystáte. Snídaně se rázem stane nejen nejdůležitější, ale i nejpříjemnější částí dne.

Postup přípravy

Ingredience

Kroky přípravy

  1. Vejce rozklepněte do středně velké misky, přidejte mouku, mléko, MAGGI Tekuté koření a vše promíchejte do hladka. Dle chuti přidejte sůl a pepř.
  2. Rozehřejte pánev a nechte na ní rozpustit 1 lžíci másla. Až se máslo rozpustí, vlijte do pánve připravenou směs. Na mírném ohni pak omeletu opékejte dvě minuty z každé strany. Pokud máte raději vláčnější konzistenci, omeletu opékejte jen minutu a půl z každé strany.
  3. Omeletu posypte horou nastrouhaného parmezánu, přidejte nakrájená cherry rajčata a nakonec vše ozdobte lístky bazalky. Omeletu přeložte napůl a servírujte.