Je chutné, zdravé a dostupné v kteroukoli roční dobu - kysané zelí. V zimě z něj připravujeme hustou, sytou a především velmi hřejivou polévku – zelňačku.
Zelná polévka nesmí chybět na jídelníčku během podzimní a zimní sezóny. V tomto receptu navrhujeme připravit zelnou polévku s bramborem, mrkví, celerem a petrželkou, ochucenou majoránkou a sladkou paprikou.
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití