Zapečené nachos
30min
Snadný
Zapečené nachos vám rozzáří den s každým křupnutím! Konzistence zlatavých trojúhelníčků si skvěle sedne ke šťavnatému masu, peprným fazolím i kukuřici. A to nemluvíme o rozpečeném sýru, který se krásně potáhne s každým náběrem. Nezáleží, jestli si tuto mexickou klasiku připravíte jako pohoštění k filmovým večerům nebo pro rodinnou večeři. Jisté je, že úspěch bude mít vždy!
mleté hovězí maso
300 g
nachos
1 sáček
čedar
200 g
cibule
1 menší
česnek
2 stroužky
slunečnicový olej
1 lžíce
kukuřice
4 lžíce
černé fazole z konzervy
4 lžíce
cherry rajčátka
16 ks
jarní cibulka
1 ks
4 kapky
zakysaná smetana
1 lžíce
.
Výživové údaje
Energie
675.45 kcal
Protein
27.46 G
Sacharidy
33.93 G
Tuky
47.78 G
Informace na porci
Postup
30 Minut
Krok číslo 1
5 min
Vě větší pánvi na rozpálenem oleji orestujte nadrobno nasekanou cibuli, až zesklovatí, přidejte na plátky nakrájený česnek.
Krok číslo 2
5 min
Asi po minutě přidejte mleté hovězí maso a to okořeňte směsí MAGGI Tekutého koření. Vše společně restujte asi 5 minut.
Krok číslo 3
5 min
Plech lehce pomažte olejem a rozprostřete na něho trojůhelníčky nachos. Na ně nandejte orestované maso, přidejte kukuřici a fazole a celé to zasypte strouhaným sýrem.
Krok číslo 4
10 min
Jídlo dejte zapéct do trouby na 200 stupňů asi na 10 minut.
Krok číslo 5
5 min
Před podáváním navrch naklaďte cherry rajčata a nasekanou zelenou cibulku. Každou porci pokapejte osolenou zakysanou smetanou.
Recept jako PDF
Stáhnout
Tento blok je rozbitý, nebo chybí. Možná vám chybí obsah, nebo musíte povolit původní modul.
Komentář 0