Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Vietnamské letní závitky

Vietnamské letní závitky

(0)
30 min
středně pokročilí
Tyto krásky jsou jednodušší, než si možná myslíte! Jemné obaly z rýžového papíru plněné jemnými nudlemi, bylinkami a zeleninou nebo kuřecím masem, jak chcete!

Ingredience

6

Tato mísa byla optimalizována na 6 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
Limetová šťáva, konzervovaná nebo lahvová, neslazená
50  mg
mrkev
240  g
kuřecí prso
100  g
Hlávkový salát
200  g
rybí omáčka
4  lžíce
MAGGI SÓJOVÁ OMÁČKA 190 ML
1  lžíce
salátová okurka
150  g
máta
5  g
Rýžový papír
1  balení
sladká chilli omáčka
50  g
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
19.2 G
Energie
104.5 kcal
Tuky
0.7 G
Protein
5.2 G
Informace na porci
Disclaimer image
Důležitost čerstvé zeleniny
Používejte čerstvou zeleninu pro plnění závitků, aby byl výsledek chutný a osvěžující.

Postup

30 Minut
  • Připravte si omáčku

    1 min
    Pro přípravu omáčky smíchejte v malé misce limetkovou šťávu, rybí omáčku s Maggi sójovou omáčkou a chilli omáčkou a dejte stranou.
  • Připravte si zeleninu

    10 min
    Zeleninu omyjte a poté nakrájejte na jemné kousky nebo proužky. Orestujte osolené kuřecí nudličky.
  • Krok 2

    10 min
    Naplňte velkou kulatou misku teplou vodou; vložte list rýžového papíru do vody, dokud nezměkne, asi 1 minutu. Jemně odstraňte z vody; položte na čistou utěrku.
  • Krok 3

    4 min
    Do středu rýžového papíru položte malé množství připravené zeleniny a nakrájené kuřecí maso. Navrch dejte pár lístků máty (můžete použít i koriandr nebo místo něj, pokud chcete). Přeložte spodní polovinu rýžového papíru přes náplň a poté přehněte strany; přetočte, aby se náplň úplně uzavřela.
  • Krok 4

    5 min
    Opakujte se zbývajícími listy rýžového papíru. Závitky podávejte s omáčkou a zbylými lístky máty.
Vietnamské letní závitky

Připravte si omáčku z 5

Pro přípravu omáčky smíchejte v malé misce limetkovou šťávu, rybí omáčku s Maggi sójovou omáčkou a chilli omáčkou a dejte stranou.

Vietnamské letní závitky

Připravte si zeleninu z 5

Připravte si zeleninu

Zeleninu omyjte a poté nakrájejte na jemné kousky nebo proužky. Orestujte osolené kuřecí nudličky.

Vietnamské letní závitky

Krok 2 z 5

Krok 2

Naplňte velkou kulatou misku teplou vodou; vložte list rýžového papíru do vody, dokud nezměkne, asi 1 minutu. Jemně odstraňte z vody; položte na čistou utěrku.

Vietnamské letní závitky

Krok 3 z 5

Krok 3

Do středu rýžového papíru položte malé množství připravené zeleniny a nakrájené kuřecí maso. Navrch dejte pár lístků máty (můžete použít i koriandr nebo místo něj, pokud chcete). Přeložte spodní polovinu rýžového papíru přes náplň a poté přehněte strany; přetočte, aby se náplň úplně uzavřela.

Vietnamské letní závitky

Krok 4 z 5

Krok 4

Opakujte se zbývajícími listy rýžového papíru. Závitky podávejte s omáčkou a zbylými lístky máty.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
4 + 9 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Asijský styl
  • Do 300 kal
  • jiný
  • Kuře
  • Letní
  • Malé jídlo
  • Nízký cukr
  • Oběd
  • Porce zeleniny/ovoce
  • Předkrm
  • Předkrmy
  • Příprava za studena
  • Ruční práce
  • Starter
  • Svačina
  • Tapas
  • Vietnamská
  • Zdroj bílkovin
  • Zdroj vlákniny
  • Zelenina
  • Z pánve
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies