Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Trhané kuřecí maso s mrkví

Trhané kuřecí maso s mrkví

(0)
87 min
středně pokročilí
Rychlé, jednoduché a mimořádně chutné – takové je trhané kuřecí maso! Připravíte ho raz dva v jednom hrnci se šťavnatou mrkví, která ho krásně zpestří i dochutí. Nakonec jídlo lehce zahustěte zásmažkou, naložte si plná talíř a vychutnávejte si jedno lahodné sousto za druhým.

Ingredience

4

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
MAGGI tekutý bujón slepičí
2  lžíce
kuřecí stehno
600  g
mrkev
3  ks
petržel
1  snítka
máslo
1  lžička
hladká mouka
1  lžička
sůl
1  špetka
černý pepř
1  špetka
citronová šťáva
0.5  lžička
Rýže
1  hrnek
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
44.8 G
Energie
367 kcal
Tuky
5.9 G
Protein
32.6 G
Informace na porci

Postup

87 Minut
  • Krok číslo 1

    10 min
    Maso omyjte, osušte a vložte do velkého hrnce. Přilijte vývar a přidejte koncentrovaný drůbeží bujón.
  • Krok číslo 2

    45 min
    Po chvíli varu přidejte očistěnou mrkev vcelku. Pokrm vařte, až maso půjde dobře od kosti – asi 30–45 minut, pak maso i mrkev vyjměte.
  • Krok číslo 3

    10 min
    Na pánvi rozehřejte máslo a přisypte do něj mouku. Důkladně promíchejte a jíšku pak za stálého míchání rozřeďte na tekutinu, aby se nevytvořily hrudky.
  • Krok číslo 4

    15 min
    Mrkev nakrájejte na větší kousky a kuřecí maso natrhejte rukama na menší kousky. Do zahuštěného pokrmu přidejte maso a mrkev, a také nasekanou petrželovou nať. Zamíchejte a vařte ještě 5 minut.
  • Krok číslo 5

    1 min
    Pokrm můžete dodatečně lehce dochutit citronovou šťávou, aby se zdál být ještě „lehčím“ jídlem.
  • Krok číslo 6

    6 min
    Hotový pokrm podávejte s vařenou bílou rýží posypanou sekanou petrželkou.
Trhané kuřecí maso s mrkví

Krok číslo 1 z 6

Maso omyjte, osušte a vložte do velkého hrnce. Přilijte vývar a přidejte koncentrovaný drůbeží bujón.

Trhané kuřecí maso s mrkví

Krok číslo 2 z 6

Po chvíli varu přidejte očistěnou mrkev vcelku. Pokrm vařte, až maso půjde dobře od kosti – asi 30–45 minut, pak maso i mrkev vyjměte.

Trhané kuřecí maso s mrkví

Krok číslo 3 z 6

Na pánvi rozehřejte máslo a přisypte do něj mouku. Důkladně promíchejte a jíšku pak za stálého míchání rozřeďte na tekutinu, aby se nevytvořily hrudky.

Trhané kuřecí maso s mrkví

Krok číslo 4 z 6

Mrkev nakrájejte na větší kousky a kuřecí maso natrhejte rukama na menší kousky. Do zahuštěného pokrmu přidejte maso a mrkev, a také nasekanou petrželovou nať. Zamíchejte a vařte ještě 5 minut.

Trhané kuřecí maso s mrkví

Krok číslo 5 z 6

Pokrm můžete dodatečně lehce dochutit citronovou šťávou, aby se zdál být ještě „lehčím“ jídlem.

Trhané kuřecí maso s mrkví

Krok číslo 6 z 6

Hotový pokrm podávejte s vařenou bílou rýží posypanou sekanou petrželkou.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
7 + 9 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Hlavní chod
  • Kuře
  • Nízká sůl
  • Nízký cukr
  • Oběd
  • Pozdní večeře
  • Přátelé
  • S masem
  • Sport
  • Top jídla
  • Vaření v hrnci
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Zdroj bílkovin
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies