
Tradiční hovězí dršťky
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde
Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Exportovat všechny ingredience
Vybrat ze seznamu ingrediencí
Výživové údaje
Postup
Krok číslo 1
5 minKrok číslo 2
30 minKrok číslo 3
5 minKrok číslo 4
10 minKrok číslo 5
5 minKrok číslo 6
5 min
Krok číslo 1 z 6
Bujón připravte podle receptu na obalu.

Krok číslo 2 z 6
Kupované dršťky, které jsou už očistěné, lehce povařené a nakrájené, zalijte vodou a vařte několik minut. Sceďte je a propláchněte horkou vodou. Pak zopakujte první krok – zalijte je vodou a vařte je asi 30 minut, dokud nezměknou. Sceďte je.

Krok číslo 3 z 6
Mrkev a petržel očistěte a nakrájejte na proužky. Cibuli očistěte a nakrájejte nadrobno. Všechno osmažte na másle.

Krok číslo 4 z 6
Bujón smíchejte s osmaženou zeleninou, přidejte dršťky a všechno vařte asi 10 minut.

Krok číslo 5 z 6
Ochuťte MAGGI Tekutým kořením, pepřem, muškátovým oříškem a zázvorem. Přidejte majoránku a vařte ještě asi 5 minut.

Krok číslo 6 z 6
Podávejte s bagetkami.
Recept jako PDF
StáhnoutAktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0