
Boloňské těstoviny
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde
Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Exportovat všechny ingredience
Vybrat ze seznamu ingrediencí
Výživové údaje
Postup
Krok č. 1
10 minKrok č. 2
55 minKrok č. 3
15 min
Krok č. 1 z 3
Celer, mrkev, cibuli a petržel nakrájejte najemno. Na pánev přidejte olej, nakrájenou zeleninu a posypte špetkou soli. Za stálého míchání zahřívejte na mírném ohni asi 10 minut

Krok č. 2 z 3
Zvyšte teplotu na střední výkon a přimíchejte k zelenině hovězí a vepřové mleté maso. Asi po 10 minutách osolte, opepřete, přidejte třetinu vývaru a duste 5 minut. Poté přidejte druhou třetinu, nechte dalších 10 minut probublávat a nakonec vlijte všechen zbývající vývar. Přidejte MAGGI Rajčatovou omáčku na italský způsob, hrnec přikryjte a za občasného míchání na mírném ohni vařte asi 15–20 minut.

Krok č. 3 z 3
Těstoviny uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu, sceďte a smíchejte na pánvi společně s masem a rajčatovou omáčkou. Podávejte s bazalkou a parmazánem.
Recept jako PDF
StáhnoutAktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0