Pivo a špekáčky patří k tomu nejlepšímu, co léto může dát. Proč je tedy nespojit dohromady? Málokdo ví, jak moc si klasické buřty rozumí s výraznou chutí černého piva. Dolaďte je naší Barbecue omáčkou a celý zážitek přiostřete chilli papričkou. Tato kombinace možná předčí i pocit z prvního letního opékání na otevřeném ohni!
Ingredience
5
Tato mísa byla optimalizována na 5 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Špekáčky podélně rozřízněte a řez vymažte hořčicí. Každý špekáček naplňte na měsíčky nakrájenou cibulí a na plátky nakrájeným česnekem. Přidejte anglickou slaninou a buřty vyskládejte do pekáče nebo zapékací mísy. Špekáčky zalijte sekanými rajčaty a černým pivem, 1 lžičkou Maggi Tekutého koření a vše posypejte nakrájenou chilli papričkou.
Krok číslo 2
25 min
Dejte péct na 180 stupňů zakryté alobalem cca 15 minut, následně pak bez alobalou dalších 10 minut.
Krok číslo 3
1 min
Podávejte s čerstvým chlebem.
Krok číslo 1
z
3
Špekáčky podélně rozřízněte a řez vymažte hořčicí. Každý špekáček naplňte na měsíčky nakrájenou cibulí a na plátky nakrájeným česnekem. Přidejte anglickou slaninou a buřty vyskládejte do pekáče nebo zapékací mísy. Špekáčky zalijte sekanými rajčaty a černým pivem, 1 lžičkou Maggi Tekutého koření a vše posypejte nakrájenou chilli papričkou.
Krok číslo 2
z
3
Dejte péct na 180 stupňů zakryté alobalem cca 15 minut, následně pak bez alobalou dalších 10 minut.
Krok číslo 3
z
3
Podávejte s čerstvým chlebem.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0