Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Sekaná z mletého masa

Sekaná z mletého masa

(0)
75 min
středně pokročilí
Snad každá rodina má svůj osvědčený recept na sekanou, který se předává z generace na generaci. Vyzkoušejte ten náš, který kombinuje ty nejlepší ingredience a osvědčené postupy ze všech receptů! Jemné šťavnaté maso z vybraných surovin v bůčkovém kabátku, ze kterého po upečení vznikne sekaná „de luxe“. A její největší výhoda? Báječně chutná i studená!

Ingredience

6

Tato mísa byla optimalizována na 6 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
mleté hovězí maso
1  kg
Vepřové maso mleté
500  g
uzený bůček
10  plátky
MAGGI Tekutý bujón Hovězí
2  lžíce
mrkev
1  ks
cibule
1  ks
česnek
3  stroužky
majoránka
1  lžička
petrželová nať
1  svazek
hořčice
1  lžíce
sůl
1  špetka
černý pepř
1  špetka
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
5.4 G
Energie
667 kcal
Tuky
47.8 G
Protein
49.4 G
Informace na porci

Postup

75 Minut
  • Krok číslo 1

    1 min
    Mleté maso vložte do misky. Přidejte tekutý bujón, majoránku a hořčici.
  • Krok číslo 2

    4 min
    Mrkev oškrábejte a nastrouhejte na jemném struhadle.
  • Krok číslo 3

    5 min
    Cibuli nakrájejte na kostičky a pak ji osmažte dosklovata na pánvi s troškou oleje. Na konci smažení přidejte nasekaný česnek a restujte ještě asi 2 minuty. Cibuli a česnek nechejte vystydnout a přidejte k masu.
  • Krok číslo 4

    1 min
    Petrželovou nať nasekejte nadrobno a přidejte ji ke směsi.
  • Krok číslo 5

    4 min
    Maso důkladně rukama promíchejte a na konec je dochuťte solí a pepřem.
  • Krok číslo 6

    60 min
    Pekáč nebo libovolnou pečicí formu pečlivě vyložte plátky bůčku, přidejte na ně mleté maso a lehce přimáčkněte. Horní stranu směsi přikryjte zbylými plátky bůčku. Pečte při teplotě 190 °C asi 45 minut až 1 hodinu.
Sekaná z mletého masa

Krok číslo 1 z 6

Mleté maso vložte do misky. Přidejte tekutý bujón, majoránku a hořčici.

Sekaná z mletého masa

Krok číslo 2 z 6

Mrkev oškrábejte a nastrouhejte na jemném struhadle.

Sekaná z mletého masa

Krok číslo 3 z 6

Cibuli nakrájejte na kostičky a pak ji osmažte dosklovata na pánvi s troškou oleje. Na konci smažení přidejte nasekaný česnek a restujte ještě asi 2 minuty. Cibuli a česnek nechejte vystydnout a přidejte k masu.

Sekaná z mletého masa

Krok číslo 4 z 6

Petrželovou nať nasekejte nadrobno a přidejte ji ke směsi.

Sekaná z mletého masa

Krok číslo 5 z 6

Maso důkladně rukama promíchejte a na konec je dochuťte solí a pepřem.

Sekaná z mletého masa

Krok číslo 6 z 6

Pekáč nebo libovolnou pečicí formu pečlivě vyložte plátky bůčku, přidejte na ně mleté maso a lehce přimáčkněte. Horní stranu směsi přikryjte zbylými plátky bůčku. Pečte při teplotě 190 °C asi 45 minut až 1 hodinu.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
1 + 0 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • česká kuchyně
  • Dušení
  • Globální
  • Hlavní chod
  • Hovězí
  • jiný
  • Nízká sůl
  • Nízký cukr
  • Oběd
  • Pečení
  • Pozdní večeře
  • S masem
  • Tradiční
  • Vepřové
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Zapečené jídlo
  • Zdroj bílkovin
  • Z trouby
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies