Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rybí polévka

0
130 min
středně pokročilí
Také pro vás začínají Vánoce až v momentě, kdy se po kuchyni rozvine neopakovatelná vůně rybí polévky? Pusťte se s námi do přípravy této tradiční lahůdky, bez které se nejkrásnější čas v roce prostě neobejde! Díky našemu receptu se k polévce budete chtít vracet i bez návštěvy Ježíška.

Ingredience

-
3
+

Tato mísa byla optimalizována na 3 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

rybí vývar
500 ml
mrkev
1 menší
kořenová petržel
1 menší
Maggi Zeleninový bujón
0.5 kostka
máslo
1 lžíce
šafrán
1 špetka
nové koření
3 ks
bobkový list
2 ks
muškátový květ
1 g
černý pepř
1 špetka
sůl
1 špetka
bílé pečivo
1 ks

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
13429.4 kcal
Sacharidy
12.65 G
Protein
1885.81 G
Tuky
679.62 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

130 Minut
Krok číslo 1
20 min
Kapry vyfiletujte a odkrojte hlavy.
Krok číslo 2
90 min
Kostry kaprů včetně hlav dejte vařit do 500 ml vody společně s novým kořením a bobkovými listy. Vařte asi 90 minut.
Krok číslo 3
10 min
Mrkev a petržel nakrájejte na kostičky a na lžíci másla je orestujte. Když začne zelenina zlátnout, zalijte ji asi 300 ml vody, přidejte ½ kostky MAGGI Zeleninového bujónu a také vařte do měkka.
Krok číslo 4
5 min
Vývar z ryb slijte a dejte do něho obrané kapří maso a zeleninu i s částí vývaru. Polévku dochuťte šafránem, muškátovým květem, pepřem a solí.
Krok číslo 5
5 min
Bílé pečivo nakrájejte na kostičky a na másle je opečte. Krutony podávejte k rybí polévce zvlášť, aby se nerozmočily.
Rybí polévka

Krok číslo 1 z 5

Kapry vyfiletujte a odkrojte hlavy.

Rybí polévka

Krok číslo 2 z 5

Kostry kaprů včetně hlav dejte vařit do 500 ml vody společně s novým kořením a bobkovými listy. Vařte asi 90 minut.

Rybí polévka

Krok číslo 3 z 5

Mrkev a petržel nakrájejte na kostičky a na lžíci másla je orestujte. Když začne zelenina zlátnout, zalijte ji asi 300 ml vody, přidejte ½ kostky MAGGI Zeleninového bujónu a také vařte do měkka.

Rybí polévka

Krok číslo 4 z 5

Vývar z ryb slijte a dejte do něho obrané kapří maso a zeleninu i s částí vývaru. Polévku dochuťte šafránem, muškátovým květem, pepřem a solí.

Rybí polévka

Krok číslo 5 z 5

Bílé pečivo nakrájejte na kostičky a na másle je opečte. Krutony podávejte k rybí polévce zvlášť, aby se nerozmočily.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno