Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Roastbeef podle Maggi

Roastbeef podle Maggi

(0)
206 min
středně pokročilí
Tento chuťový zázrak, hovězí pečeně s bylinkami a hořčicí, se peče při nízké teplotě, a proto je velmi jemný. Ale pozor: naplánujte si dostatek času! Kvůli nízké teplotě trvá masu déle, než se stane dokonalým.

Ingredience

8

Tato mísa byla optimalizována na 8 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
Hovězí maso, roastbeef
1.5  kg
slunečnicový olej
24  g
MAGGI Tekutý bujón Hovězí
0.5  lžíce
sušený tymián
4  g
rozmarýn
10  g
hořčice
3  lžíce
chilli
1  g
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
1.4 G
Energie
342.3 kcal
Tuky
14 G
Protein
53.5 G
Informace na porci
Disclaimer image
Dochuťe podle sebe
Přidáním kapky medu do marinády vytvoříte jemně sladkou kontrastní chuť.

Postup

206 Minut
  • Příprava trouby

    1 min
    Troubu předehřejte na 90°C horní/spodní ohřev (správnou teplotu zkontrolujte teploměrem).
  • Příprava masa

    35 min
    Maso vyjměte z lednice 30 minut před přípravou a nechte dojít na pokojovou teplotu. Omyjte maso a osušte ho. Jemně potřete maso Maggi hovězím tekutým bujónem a okořeňte pepřem. Na pánvi rozehřejte olej a maso vcelku ze všech stran opečte 3-4 minuty, aby se zatáhlo.
  • Pomalé pečení masa

    160 min
    Tymián a rozmarýn omyjte, listy otrhejte ze stonků a nakrájejte na malé kousky. Smíchejte s hořčicí a chilli práškem. Roštěnku potřete hořčicí. Dejte na plech a pečte v troubě cca 2,5 hodiny. Maso by mělo mít teplotu jádra 60-65°C, zkontrolujte zasunutím teploměru do nejtlusčí části masa. Střed je pak růžový. Pro šťavnatější a křupavější chuť potřete výpekem každou hodinu.
  • Servírování

    10 min
    Po upečení maso zabalte do alobalu nebo dejte do hrnce pod pokličku a nechte odpočinout 10 minut. Nakrájejte na tenké plátky a podávejte. Skvěle k němu chutnají rozmarýnové brambory.
Roastbeef podle Maggi

Příprava trouby z 4

Troubu předehřejte na 90°C horní/spodní ohřev (správnou teplotu zkontrolujte teploměrem).

Roastbeef podle Maggi

Příprava masa z 4

Příprava masa Příprava masa

Maso vyjměte z lednice 30 minut před přípravou a nechte dojít na pokojovou teplotu. Omyjte maso a osušte ho. Jemně potřete maso Maggi hovězím tekutým bujónem a okořeňte pepřem. Na pánvi rozehřejte olej a maso vcelku ze všech stran opečte 3-4 minuty, aby se zatáhlo.

Roastbeef podle Maggi

Pomalé pečení masa z 4

Pomalé pečení masa Pomalé pečení masa Pomalé pečení masa Pomalé pečení masa

Tymián a rozmarýn omyjte, listy otrhejte ze stonků a nakrájejte na malé kousky. Smíchejte s hořčicí a chilli práškem. Roštěnku potřete hořčicí. Dejte na plech a pečte v troubě cca 2,5 hodiny. Maso by mělo mít teplotu jádra 60-65°C, zkontrolujte zasunutím teploměru do nejtlusčí části masa. Střed je pak růžový. Pro šťavnatější a křupavější chuť potřete výpekem každou hodinu.

Roastbeef podle Maggi

Servírování z 4

Servírování Servírování Servírování

Po upečení maso zabalte do alobalu nebo dejte do hrnce pod pokličku a nechte odpočinout 10 minut. Nakrájejte na tenké plátky a podávejte. Skvěle k němu chutnají rozmarýnové brambory.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
1 + 9 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Hlavní chod
  • Hovězí
  • Keto-Friendly
  • Narozeniny
  • Německá
  • Nízká sůl
  • Nízký cukr
  • Oslava
  • Pozdní večeře
  • S masem
  • Vysoký obsah bílkovin
  • Zdroj bílkovin
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies