Vyzkoušejte recept na lahodné žampiony s česnekem - jednoduché, rychlé a plné chutí. Skvěle se hodí jako příloha k hlavnímu jídli i samostatně s křupavým pečivem.
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Česnekovou houbu podávejte s opečeným chlebem jako předkrm nebo přílohu.
Doporučené pečivo
Kombinujte česnekové houby s domácím česnekovým chlebem pro dokonalou chuťovou harmonii.
Postup
10 Minut
Krok 1
2 min
Na másle orestujte česnek dozlatova. Česnek sceďte a dejte stranou na zálivku.
Krok 2
5 min
Na stejné pánvi opečte umyté a osušené houby dozlatova.
Krok 3
3 min
Zakápněte MAGGI tekutým kořením. Přendejte na servírovací talíř, posypte opečeným česnekem a petrželkou. Podáváme s opečeným pečivem.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití