Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Ratatouille
Ratatouille

Ratatouille

(0)
95 min
Náročný
Připravte si toto ratatouille, které bude dokonalým doplňkem vašich jídel.

Ingredience

15

Tato mísa byla optimalizována na 15 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
lilek
250  g
cuketa
300  g
mrkev
300  g
tuřín
250  g
cherry rajčátka
2.5  hrnky
olivový olej
2  lžíce
Tymián, čerstvý
0.5  lžička
bazalka
0.5  lžička
černý pepř
1  špetka
krájená rajčata
1  plechovka
Strouhaný parmezán
1  lžíce
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
6.8 G
Energie
48.4 kcal
Tuky
2.2 G
Protein
1.4 G
Informace na porci

Postup

95 Minut
  • Omyjeme zeleninu

    4 min
    Všechnu zeleninu dobře omyjeme a scedíme.
  • Připravíme si zeleninu

    10 min
    Lilek, cuketu, mrkev, tuřín a rajče nakrájejte na plátky silné asi půl centimetru a vložte je do hluboké nádoby. Marinujte je s trochou olivového oleje, sušeným tymiánem, sušenou bazalkou, solí a pepřem po dobu 5 minut.
  • Obložíme pečící mísu

    12 min
    Zeleninu vkládejte po jednom ve tvaru vějíře na plech, dokud nebude celý plech zaplněn.
  • Připravíme si omáčku a dáme péct

    69 min
    Osmahněte na mírném ohni na jemno nakrájenou cibuli a po chvíli přidejte česnek - dávejte ale pozor, aby nezhnědl. Přidejte pasírovaná rajčata, oregano a parmazán a vaříme 5 minut. V případě potřeby přidáme sůl a pepř. Jestliže jsou kousky rajčat moc velké, rozmačkáme je vidličkou či lehce rozmixujeme tyčovým mixérem, aby směs měla krémovější strukturu. Touto směsí zalijeme naskládanou zeleninu, zakryjeme alobalem a vložíme do trouby na 1 hodinu nebo dokud zelenina nezměkne. Po uplynuté době vyndáme z trouby a necháme 4 minuty odpočinout. Hodí se jako předkrm či příloha. Dobrou chuť!
Ratatouille

Omyjeme zeleninu z 4

Všechnu zeleninu dobře omyjeme a scedíme.

Ratatouille

Připravíme si zeleninu z 4

Připravíme si zeleninu Připravíme si zeleninu Připravíme si zeleninu

Lilek, cuketu, mrkev, tuřín a rajče nakrájejte na plátky silné asi půl centimetru a vložte je do hluboké nádoby. Marinujte je s trochou olivového oleje, sušeným tymiánem, sušenou bazalkou, solí a pepřem po dobu 5 minut.

Ratatouille

Obložíme pečící mísu z 4

Obložíme pečící mísu

Zeleninu vkládejte po jednom ve tvaru vějíře na plech, dokud nebude celý plech zaplněn.

Ratatouille

Připravíme si omáčku a dáme péct z 4

Připravíme si omáčku a dáme péct Připravíme si omáčku a dáme péct Připravíme si omáčku a dáme péct Připravíme si omáčku a dáme péct

Osmahněte na mírném ohni na jemno nakrájenou cibuli a po chvíli přidejte česnek - dávejte ale pozor, aby nezhnědl. Přidejte pasírovaná rajčata, oregano a parmazán a vaříme 5 minut. V případě potřeby přidáme sůl a pepř. Jestliže jsou kousky rajčat moc velké, rozmačkáme je vidličkou či lehce rozmixujeme tyčovým mixérem, aby směs měla krémovější strukturu. Touto směsí zalijeme naskládanou zeleninu, zakryjeme alobalem a vložíme do trouby na 1 hodinu nebo dokud zelenina nezměkne. Po uplynuté době vyndáme z trouby a necháme 4 minuty odpočinout. Hodí se jako předkrm či příloha. Dobrou chuť!

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
2 + 12 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Bez arašídů
  • Bez korýšů
  • Bezlepkový
  • Bezlepkový
  • bez ořechů
  • Bez ryb
  • Bez vajec
  • Bez vepřového masa
  • Brunch
  • Do 300 kal
  • Evropská
  • Globální
  • jiný
  • Letní
  • Miska
  • Národní
  • Nízká sůl
  • Nízký cukr
  • Oběd
  • Oslava
  • Pescetarian
  • Porce zeleniny/ovoce
  • Pozdní večeře
  • Pozdní večeře
  • Předkrm
  • Předkrmy
  • Příloha
  • Rodinné jídlo
  • Středomoří
  • Tapas
  • Úvodní chod
  • Vegetariánský
  • Vysoký obsah vlákniny
  • Zdroj vlákniny
  • Zelenina
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies