Základem receptu bude dostatečně hluboká miska či talíř, který naplníte touto voňavou dobrotou až po okraj. Ramen v sobě kombinuje to nejlepší z klasického vývaru, který vás spolehlivě postaví na nohy, a asijské kuchyně, která jej obohatí o šťavnatý bůček, lahodné nudle, vejce, a to vše bohatě zasypané voňavým koriandrem a křupavou cibulkou. Jedna miska polévky vás spolehlivě zasytí, zahřeje a rozzáří váš den. Na nic nečekejte a pusťte se do něj!
Ingredience
6
Tato mísa byla optimalizována na 6 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Maso omyjte a vložte do velkého hrnce. Zalijte je vývarem a přiveďte k varu.
Krok číslo 2
10 min
Cibuli očistěte a nakrájejte na čtvrtky. Mrkev oškrábejte a nakrájejte na větší kousky, potom ji i s cibulí přidejte do polévky. Přidejte česnek, zázvor a zbývající koření.
Krok číslo 3
90 min
Vše vařte pod pokličkou na malém plameni alespoň 1,5 hodiny.
Krok číslo 4
20 min
Pak maso vyjměte z hrnce. Bůček osušte, dochuťte solí a pepřem a vložte na asi 20 minut do trouby rozehřáté na 200°C, aby se vytvořila křupavá kůrčička.
Krok číslo 5
1 min
Do polévky přidejte tekutý bujón a ochuťte solí a pepřem.
Krok číslo 6
4 min
Polévku podávejte s čerstvými těstovinami, pečeným bůčkem, masem z vývaru, vajíčkem naměkko rozkrojeným napůl a s velkým množstvím koriandru a sekané cibulky.
Krok číslo 1
z
6
Maso omyjte a vložte do velkého hrnce. Zalijte je vývarem a přiveďte k varu.
Krok číslo 2
z
6
Cibuli očistěte a nakrájejte na čtvrtky. Mrkev oškrábejte a nakrájejte na větší kousky, potom ji i s cibulí přidejte do polévky. Přidejte česnek, zázvor a zbývající koření.
Krok číslo 3
z
6
Vše vařte pod pokličkou na malém plameni alespoň 1,5 hodiny.
Krok číslo 4
z
6
Pak maso vyjměte z hrnce. Bůček osušte, dochuťte solí a pepřem a vložte na asi 20 minut do trouby rozehřáté na 200°C, aby se vytvořila křupavá kůrčička.
Krok číslo 5
z
6
Do polévky přidejte tekutý bujón a ochuťte solí a pepřem.
Krok číslo 6
z
6
Polévku podávejte s čerstvými těstovinami, pečeným bůčkem, masem z vývaru, vajíčkem naměkko rozkrojeným napůl a s velkým množstvím koriandru a sekané cibulky.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0