Když se potkala pohanka s klobáskou, vznikla z toho láska na celý život. Až tuto kombinaci ochutnáte, zaručeně se do ní zamilujete i vy. Pro svou snadnou přípravu i tvárnou konzistenci je pohanka skvělou alternativou k bramborám. Užijte si její jemnou chuť, která je jako stvořená k výrazné klobásce a roztavenému sýru. Po ochutnání placek se vám ani nebude chtít věřit, jak málo času vám zabraly v kuchyni.
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pohanku prolijte studenou vodou, nechejte okapat, pak ji zalijte 1/2 sklenky vroucí vody a vařte doměkka. Nechejte ji vychladnout.
Krok číslo 2
5 min
Cibuli očistěte, nakrájejte nadrobno a nechejte ji zesklovatět na másle.
Krok číslo 3
5 min
Odstraňte střívko z klobásy, nakrájejte ji na malé kostky, ty osmažte na cibulce a nechejte je vychladnout.
Krok číslo 4
1 min
Do pohankové kaše přidejte cibuli s klobásou, sýr a vejce. Dochuťte solí a pepřem.
Krok číslo 5
10 min
Na rozpáleném oleji smažte malé placičky.
Krok číslo 6
1 min
Placky podávejte se zakysanou smetanou.
Krok číslo 1
z
6
Pohanku prolijte studenou vodou, nechejte okapat, pak ji zalijte 1/2 sklenky vroucí vody a vařte doměkka. Nechejte ji vychladnout.
Krok číslo 2
z
6
Cibuli očistěte, nakrájejte nadrobno a nechejte ji zesklovatět na másle.
Krok číslo 3
z
6
Odstraňte střívko z klobásy, nakrájejte ji na malé kostky, ty osmažte na cibulce a nechejte je vychladnout.
Krok číslo 4
z
6
Do pohankové kaše přidejte cibuli s klobásou, sýr a vejce. Dochuťte solí a pepřem.
Krok číslo 5
z
6
Na rozpáleném oleji smažte malé placičky.
Krok číslo 6
z
6
Placky podávejte se zakysanou smetanou.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0