Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Poctivá cibulačka s čedarem a krutonky

Poctivá cibulačka s čedarem a krutonky

(0)
125 min
středně pokročilí
Pokud existuje něco, čeho by se Francouzi nikdy nevzdali, pak je to právě poctivá cibulačka. Až ji vyzkoušíte, ihned pochopíte proč! Pomalu dušená cibule, provoněná šalvějí a česnekem omámí vaše smysly už během přípravy. Když pak do této husté polévky přidáte opečené krutóny a roztavený čedar, zjistíte, že jste právě objevili skutečnou gurmánskou legendu.

Ingredience

8

Tato mísa byla optimalizována na 8 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
máslo
1  lžíce
olivový olej
2  lžíce
MAGGI Slepičí bujón
1  kostka
červená cibule
5  ks
bílá cibule
4  ks
šalotka
3  ks
pórek
300  g
voda
2  l
strouhaný čedar
200  g
česnek
8  stroužky
čerstvá šalvěj
4  lžíce
worcesterová omáčka
1  lžíce
sůl
1  špetka
černý pepř
1  špetka
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
18.9 G
Energie
223.5 kcal
Tuky
13.7 G
Protein
9 G
Informace na porci

Postup

125 Minut
  • Krok číslo 1

    5 min
    Máslo, olivový olej, šalvěj a česnek dejte do hrnce a orestujte na mírném ohni.
  • Krok číslo 2

    60 min
    Cibuli nakrájejte na plátky, šalotku najemno, pórek na kolečka. Vše přidejte do hrnce – osolte a opepřete. Hrnec zakryjte pokličkou a přibližně hodinu duste na nejmenším ohni.
  • Krok číslo 3

    20 min
    Na posledních dvacet minut sundejte pokličku, aby základ zezlátl. Směs duste pomalu, odmění se vám neuvěřitelnou chutí a konzistencí.
  • Krok číslo 4

    15 min
    Přidejte bujón, přiveďte polévku k varu a nechte patnáct minut probublat.
  • Krok číslo 5

    15 min
    V rozpálené troubě opečte chleby, polévku dochuťte solí a pepřem a pak ji nalijte do ohnivzdorných misek.
  • Krok číslo 6

    10 min
    Do misek nalámejte chleba, aby vytvořil pokličku. Vše posypte nastrouhaným sýrem, pokapejte worcestrovou omáčku a dozdobte lístky šalvěje. Dejte zapéct na pár minut do trouby. Až sýr zezlátne, máte hotovo.
Poctivá cibulačka s čedarem a krutonky

Krok číslo 1 z 6

Máslo, olivový olej, šalvěj a česnek dejte do hrnce a orestujte na mírném ohni.

Poctivá cibulačka s čedarem a krutonky

Krok číslo 2 z 6

Cibuli nakrájejte na plátky, šalotku najemno, pórek na kolečka. Vše přidejte do hrnce – osolte a opepřete. Hrnec zakryjte pokličkou a přibližně hodinu duste na nejmenším ohni.

Poctivá cibulačka s čedarem a krutonky

Krok číslo 3 z 6

Na posledních dvacet minut sundejte pokličku, aby základ zezlátl. Směs duste pomalu, odmění se vám neuvěřitelnou chutí a konzistencí.

Poctivá cibulačka s čedarem a krutonky

Krok číslo 4 z 6

Přidejte bujón, přiveďte polévku k varu a nechte patnáct minut probublat.

Poctivá cibulačka s čedarem a krutonky

Krok číslo 5 z 6

V rozpálené troubě opečte chleby, polévku dochuťte solí a pepřem a pak ji nalijte do ohnivzdorných misek.

Poctivá cibulačka s čedarem a krutonky

Krok číslo 6 z 6

Do misek nalámejte chleba, aby vytvořil pokličku. Vše posypte nastrouhaným sýrem, pokapejte worcestrovou omáčku a dozdobte lístky šalvěje. Dejte zapéct na pár minut do trouby. Až sýr zezlátne, máte hotovo.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
3 + 0 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • česká kuchyně
  • Do 300 kal
  • Evropská
  • Francouzská
  • Malé jídlo
  • Nízká sůl
  • Nízký cukr
  • Oběd
  • Podzim
  • Polévka
  • Polévka
  • Polévky
  • Pomalu vařené
  • Porce zeleniny/ovoce
  • Pozdní večeře
  • Pozdní večeře
  • Slané koláče
  • Starter
  • Sýr
  • Top jídla
  • Zdroj bílkovin
  • Zelenina
  • Zima
  • Z pánve
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies