Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pikantní grilovaná žebírka

0
545 min
Snadný
Dodělaná žebírka voní už od grilu, kousky masa se snadno odlamují od kosti a výpek z nich je jako stvořený k čerstvému chlebu. Už se vám sbíhají sliny? Ani se nedivíme! Recept na naše pikantní žebírka totiž hraničí s dokonalostí.Ať už se na vaší grilovačce sejdou sebevybíravější hosté, jisté je, že této pochoutce neodolá nikdo z nich. Snadná příprava představuje malý rituál, jehož výsledek vám vyslouží pověst grilovacího šampiona.

Ingredience

-
4
+

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

krátká vepřová žebra
1 kg
rajčatové pyré
500 g
česnek
2 stroužky
chilli paprička
1 ks
worcesterová omáčka
2 lžíce
med
3 lžíce
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
434.58 kcal
Protein
56.92 G
Sacharidy
13.81 G
Tuky
12.3 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

545 Minut
Krok číslo 1
480 min
Všechny ingredience na marinádu smíchejte dohromady ve velké míse. Žebra vložte do marinády a nechte uležet přes noc.
Krok číslo 2
60 min
Žebra zabalte do alobalu a grilujte na přímém ohni 40 minut. Až budou žebírka lepkavá a omáčka téměř vypečená, vyndejte žebra z alobalu a grilujte dalších 15 minut.
Krok číslo 3
5 min
K podávání doporučujeme rozpečený chleba s bylinkovým máslem a salát coleslaw.
Pikantní grilovaná žebírka

Krok číslo 1 z 3

Všechny ingredience na marinádu smíchejte dohromady ve velké míse. Žebra vložte do marinády a nechte uležet přes noc.

Pikantní grilovaná žebírka

Krok číslo 2 z 3

Žebra zabalte do alobalu a grilujte na přímém ohni 40 minut. Až budou žebírka lepkavá a omáčka téměř vypečená, vyndejte žebra z alobalu a grilujte dalších 15 minut.

Pikantní grilovaná žebírka

Krok číslo 3 z 3

K podávání doporučujeme rozpečený chleba s bylinkovým máslem a salát coleslaw.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno