Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

0
39 min
Snadný
Zlatavá paella patří ke skutečným pokladům španělské kuchyně. Až poprvé vyzkoušíte naši voňavou verzi s klobáskou a kuřecím masem, ihned pochopíte proč. Nešetřete zeleninou, kořením a přesvědčte se, že rýže absorbuje všechen vývar. Celý pokrm se vám pak odmění neuvěřitelně plnou chutí, která vás už po prvním soustu přenese do prosluněného Španělska.

Ingredience

-
4
+

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

slunečnicový olej
1 lžíce
chorizo
100 g
kuřecí maso
300 g
česnek
1 stroužek
cibule
1 menší
Papriky, sladké, červené, syrové
1 ks
kukuřice
1 plechovka
červená rajčata
2 ks
bílé víno
1 sklenička
chilli
1 lžička
kurkuma
1 lžička
rýže
200 g

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
581.41 kcal
Protein
28.09 G
Sacharidy
55.31 G
Tuky
26.96 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

39 Minut
Krok číslo 1
1 min
Připravte si velkou misku.
Krok číslo 2
5 min
Oblíbenou peprnou klobásu (chorizo nebo jiný salám) nakrájejte na kostky a smažte na lžíci oleje. Počkejte, až se tuk roztaví a přidejte nakrájené kuře.
Krok číslo 3
2 min
Až bude maso propečené, přidejte cibuli nakrájenou na malé kostičky a rozdrcený česnek. Dávejte pozor, abyste česnek nepřipálili.
Krok číslo 4
10 min
Mezitím ve vodní lázni nebo v troubě spařte rajčata, oloupejte je a nakrájejte na osminy. Dejte je do pánve, přidejte nakrájenou papriku a kukuřici. Tuto směs nechte několik minut probublávat
Krok číslo 5
1 min
Přidejte sklenku suchého bílého vína, přiveďte k varu a přisypte rýži.
Krok číslo 6
15 min
Mezitím zalijte kostku MAGGI Kuřecího bujónu 1 litrem vody. Přidejte ji k rýži a vařte asi čtvrt hodiny, dokud rýže neabsorbuje všechen vývar.
Krok číslo 7
5 min
Když rýže absorbuje celý vývar a bude měkká, je paella připravena. Podávejte s petrželkou.
Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

Krok číslo 1 z 7

Připravte si velkou misku.

Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

Krok číslo 2 z 7

Oblíbenou peprnou klobásu (chorizo nebo jiný salám) nakrájejte na kostky a smažte na lžíci oleje. Počkejte, až se tuk roztaví a přidejte nakrájené kuře.

Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

Krok číslo 3 z 7

Až bude maso propečené, přidejte cibuli nakrájenou na malé kostičky a rozdrcený česnek. Dávejte pozor, abyste česnek nepřipálili.

Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

Krok číslo 4 z 7

Mezitím ve vodní lázni nebo v troubě spařte rajčata, oloupejte je a nakrájejte na osminy. Dejte je do pánve, přidejte nakrájenou papriku a kukuřici. Tuto směs nechte několik minut probublávat

Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

Krok číslo 5 z 7

Přidejte sklenku suchého bílého vína, přiveďte k varu a přisypte rýži.

Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

Krok číslo 6 z 7

Mezitím zalijte kostku MAGGI Kuřecího bujónu 1 litrem vody. Přidejte ji k rýži a vařte asi čtvrt hodiny, dokud rýže neabsorbuje všechen vývar.

Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

Krok číslo 7 z 7

Když rýže absorbuje celý vývar a bude měkká, je paella připravena. Podávejte s petrželkou.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno