Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

(0)
39 min
Snadný
Zlatavá paella patří ke skutečným pokladům španělské kuchyně. Až poprvé vyzkoušíte naši voňavou verzi s klobáskou a kuřecím masem, ihned pochopíte proč. Nešetřete zeleninou, kořením a přesvědčte se, že rýže absorbuje všechen vývar. Celý pokrm se vám pak odmění neuvěřitelně plnou chutí, která vás už po prvním soustu přenese do prosluněného Španělska.

Ingredience

4

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
MAGGI Slepičí bujón
2  kostky
slunečnicový olej
1  lžíce
chorizo
100  g
kuřecí maso
300  g
česnek
1  stroužek
cibule
1  menší
paprika
1  ks
kukuřice
1  plechovka
červená rajčata
2  ks
bílé víno
1  sklenička
chilli
1  lžička
kurkuma
1  lžička
Rýže
200  g
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
54 G
Energie
575.4 kcal
Tuky
26.9 G
Protein
27.9 G
Informace na porci

Postup

39 Minut
  • Krok číslo 1

    1 min
    Připravte si velkou misku.
  • Krok číslo 2

    5 min
    Oblíbenou peprnou klobásu (chorizo nebo jiný salám) nakrájejte na kostky a smažte na lžíci oleje. Počkejte, až se tuk roztaví a přidejte nakrájené kuře.
  • Krok číslo 3

    2 min
    Až bude maso propečené, přidejte cibuli nakrájenou na malé kostičky a rozdrcený česnek. Dávejte pozor, abyste česnek nepřipálili.
  • Krok číslo 4

    10 min
    Mezitím ve vodní lázni nebo v troubě spařte rajčata, oloupejte je a nakrájejte na osminy. Dejte je do pánve, přidejte nakrájenou papriku a kukuřici. Tuto směs nechte několik minut probublávat
  • Krok číslo 5

    1 min
    Přidejte sklenku suchého bílého vína, přiveďte k varu a přisypte rýži.
  • Krok číslo 6

    15 min
    Mezitím zalijte kostku MAGGI Kuřecího bujónu 1 litrem vody. Přidejte ji k rýži a vařte asi čtvrt hodiny, dokud rýže neabsorbuje všechen vývar.
  • Krok číslo 7

    5 min
    Když rýže absorbuje celý vývar a bude měkká, je paella připravena. Podávejte s petrželkou.
Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

Krok číslo 1 z 7

Připravte si velkou misku.

Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

Krok číslo 2 z 7

Oblíbenou peprnou klobásu (chorizo nebo jiný salám) nakrájejte na kostky a smažte na lžíci oleje. Počkejte, až se tuk roztaví a přidejte nakrájené kuře.

Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

Krok číslo 3 z 7

Až bude maso propečené, přidejte cibuli nakrájenou na malé kostičky a rozdrcený česnek. Dávejte pozor, abyste česnek nepřipálili.

Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

Krok číslo 4 z 7

Mezitím ve vodní lázni nebo v troubě spařte rajčata, oloupejte je a nakrájejte na osminy. Dejte je do pánve, přidejte nakrájenou papriku a kukuřici. Tuto směs nechte několik minut probublávat

Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

Krok číslo 5 z 7

Přidejte sklenku suchého bílého vína, přiveďte k varu a přisypte rýži.

Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

Krok číslo 6 z 7

Mezitím zalijte kostku MAGGI Kuřecího bujónu 1 litrem vody. Přidejte ji k rýži a vařte asi čtvrt hodiny, dokud rýže neabsorbuje všechen vývar.

Paella s kuřecím masem a pálivou klobáskou

Krok číslo 7 z 7

Když rýže absorbuje celý vývar a bude měkká, je paella připravena. Podávejte s petrželkou.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
3 + 8 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Barbecue
  • Dušení
  • Evropská
  • Hlavní chod
  • Jídla s rýží
  • jiný
  • Klobásy
  • Kuře
  • Místní
  • Nízký cukr
  • Oběd
  • Porce zeleniny/ovoce
  • Pozdní večeře
  • Pozdní večeře
  • Rajčatový základ
  • Rýže
  • S masem
  • Španělská
  • Tapas
  • Top jídla
  • Víkendy
  • Zdroj bílkovin
  • Zelenina
  • Z pánve
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies