Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Opilé kuře

0
1544 min
Snadný
Pokud si někdo skutečně sedne s pivem, je to právě toto pečené kuře. Dopřejte mu kvalitní pivní lázeň, která masu i zelenině dodá neopakovatelnou šťavňatou chuť. Jen těžko se budete dohadovat, zda pokrm lépe vypadá nebo chutná. Z pekáče stejně zmizí dřív než najdete odpověď.

Ingredience

-
4
+

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

kuře
1 balení
pivo
1 láhev
slunečnicový olej
3 lžíce
česnek
5 stroužky
mletá, sladká paprika
1 lžička
chilli
0.5 lžička
majoránka
3 lžičky
curry
1 lžička
černý pepř
1 špetka
brambory
1 kg
mrkev
3 ks
sůl
1 špetka
cherry rajčátka
20 dkg
fazolky
30 dkg

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
1001.22 kcal
Protein
89.49 G
Sacharidy
48.89 G
Tuky
46.5 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

1544 Minut
Krok číslo 1
5 min
Umyjte kuře, osušte jej a připravte si marinádu. Do misky nalijte olej a důkladně jej protřete s kořením: mletou paprikou, solí, chilli, rozdrceným česnekem, majoránkou, kari a MAGGI Slepičím bujónem.
Krok číslo 2
1440 min
Vložte kuře do marinády, přikryjte misku plastovým obalem a nechte přes noc v lednici.
Krok číslo 3
5 min
Následující den důkladně umyjte láhev piva (500 ml), odlepte štítky, otevřete pivo a půlku odlijte do sklenice na později.
Krok číslo 4
1 min
Vyjměte kuře z marinády a nasaďte jej na láhev tak, aby hrdlo láhve vyčnívalo směrem ven. Dbejte na to, aby byla celá "konstrukce" stabilní.
Krok číslo 5
1 min
Umístěte kuře na láhev do malého pekáče (nebo tepluvzdorného nádobí) a ten postavte na velký plech na pečení. Vložte do trouby předehřáté na 180 ° C.
Krok číslo 6
90 min
Pečte 1, 5 hodiny. Současně předpokládejte, že doba pečení bude záviset na hmotnosti kuřete (1 kg 1 hodinu, 2 kg 2 hodiny). Kuře čas od času podlejte zbytkem piva. Tip: Pokud pivo nevyteče z lahve, přidejte do něj trochu soli.
Krok číslo 7
1 min
Asi 60 minut před předpokládaným koncem pečení rozložte na pomazaném plechu umyté a oloupané plátky mrkve a brambor. Zeleninu posolte a ochuťte kořením MAGGI Nápady Zapečené brambory se šunkou.
Krok číslo 8
1 min
Na konci pečení přidejte k zelenině koktejlová rajčata. Doporučujeme podávat s vařenými fazolkami.
Opilé kuře

Krok číslo 1 z 8

Umyjte kuře, osušte jej a připravte si marinádu. Do misky nalijte olej a důkladně jej protřete s kořením: mletou paprikou, solí, chilli, rozdrceným česnekem, majoránkou, kari a MAGGI Slepičím bujónem.

Opilé kuře

Krok číslo 2 z 8

Vložte kuře do marinády, přikryjte misku plastovým obalem a nechte přes noc v lednici.

Opilé kuře

Krok číslo 3 z 8

Následující den důkladně umyjte láhev piva (500 ml), odlepte štítky, otevřete pivo a půlku odlijte do sklenice na později.

Opilé kuře

Krok číslo 4 z 8

Vyjměte kuře z marinády a nasaďte jej na láhev tak, aby hrdlo láhve vyčnívalo směrem ven. Dbejte na to, aby byla celá "konstrukce" stabilní.

Opilé kuře

Krok číslo 5 z 8

Umístěte kuře na láhev do malého pekáče (nebo tepluvzdorného nádobí) a ten postavte na velký plech na pečení. Vložte do trouby předehřáté na 180 ° C.

Opilé kuře

Krok číslo 6 z 8

Pečte 1, 5 hodiny. Současně předpokládejte, že doba pečení bude záviset na hmotnosti kuřete (1 kg 1 hodinu, 2 kg 2 hodiny). Kuře čas od času podlejte zbytkem piva. Tip: Pokud pivo nevyteče z lahve, přidejte do něj trochu soli.

Opilé kuře

Krok číslo 7 z 8

Asi 60 minut před předpokládaným koncem pečení rozložte na pomazaném plechu umyté a oloupané plátky mrkve a brambor. Zeleninu posolte a ochuťte kořením MAGGI Nápady Zapečené brambory se šunkou.

Opilé kuře

Krok číslo 8 z 8

Na konci pečení přidejte k zelenině koktejlová rajčata. Doporučujeme podávat s vařenými fazolkami.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno