Tato mísa byla optimalizována na 8 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Na másle osmahneme nakrájený pórek. Kuře (paličky nebo křídla) omyjeme ve studené vodě, vložíme do hrnce, podlijeme studenou vodou, přidáme kuličky pepře, nové koření a bobkový list. Vaříme asi 20 minut. Odstraníme vytvořenou pěnu na povrchu.
Poté přidáme nakrájenou zeleninu (mrkev, petržel, celer, brambory). Vaříme, dokud zelenina nezměkne.
Okurky nastrouháme, dáme je do druhého hrnce a podusíme s máslem a moukou. Poté je přendáme do polévky, přidáme kostku bujónu.
Očistíme maso od kostí. Polévku dochutíme solí a pepřem podle chuti. Podáváme s ochucenou smetanou.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití