Zasytit, postavit na nohy nebo vypálit červa? Pokud něco takového dokáže jediná miska polévky, bude to právě tento mexický zázrak. O silný základ se postará už nasekáný zázvor, mrkev a česnek. Svůj exotický díl si pak odpracuje římský kmín, který vznikající směsi dodá nenapodobitelnou vůni. Vše zahustěte černými fazolemi, kukuřicí a jako pomyslnou tečku přidejte zakysanou smetanu s koriandrem. A co je na všem nejlepší? Polévka bude chutnat skvěle i několik dní po odležení!
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
V hrnci na másle orestujte najemno nasekanou cibuli, na kostičky mrkev, nasekaný zázvor a na plátky nakrájený česnek.
Krok číslo 2
3 min
Když začnou zlátnout, přidejte mleté hovězí maso a společně zprudka restujte.
Krok číslo 3
22 min
Když je maso hotové, přidejte k němu lžičku sladké papriky, lžičku římského kmínu a rajský protlak. Společně krátce zarestujte a zalijte 750 ml vroucí vody. Do hrnce vhoďte ještě kostku MAGGI Hovězího bujonu a nechte vařit asi 20 minut.
Krok číslo 4
5 min
Poté do polévky přidejte kukuřici a černé fazole a vařte ještě 5 minut. Dle chuti ji dosolte a opepřete.
Krok číslo 5
5 min
Hotovou polévku servírujte se lžičkou zakysané smetany a bylinkami – petrželkou nebo koriandrem. Přidejte strouhaný chedar podle chuti.
Krok číslo 1
z
5
V hrnci na másle orestujte najemno nasekanou cibuli, na kostičky mrkev, nasekaný zázvor a na plátky nakrájený česnek.
Krok číslo 2
z
5
Když začnou zlátnout, přidejte mleté hovězí maso a společně zprudka restujte.
Krok číslo 3
z
5
Když je maso hotové, přidejte k němu lžičku sladké papriky, lžičku římského kmínu a rajský protlak. Společně krátce zarestujte a zalijte 750 ml vroucí vody. Do hrnce vhoďte ještě kostku MAGGI Hovězího bujonu a nechte vařit asi 20 minut.
Krok číslo 4
z
5
Poté do polévky přidejte kukuřici a černé fazole a vařte ještě 5 minut. Dle chuti ji dosolte a opepřete.
Krok číslo 5
z
5
Hotovou polévku servírujte se lžičkou zakysané smetany a bylinkami – petrželkou nebo koriandrem. Přidejte strouhaný chedar podle chuti.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0