Lososové karbanátky ve sladkokyselé omáčce

(0)
63min
Snadný
Co takhle zkusit karbanátky jinak? Vychutnejte si šťavnatého lososa v MAGGI Sladkokyselé omáčce na čínský způsob se zeleninou a citronem. Příprava je rychlá a jednoduchá!

Ingredience

-
8 Jednotky
+

Tato mísa byla optimalizována na 8 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

Brambory, maso a kůže, syrové
500  g
Ryby, losos, růžová, syrová
500  g
Mléko, producent, tekutina, 3,7% mléčného tuku
150  g
Koření, bobkový list
6  g
vejce
2 
Drobky chleba, suché, strouhané, hladké
120  g
Olej, světlicový salát, salát nebo vaření, s vysokým obsahem oleje (primární světlicový olej z obchodu)
4  lžíce
citronová šťáva
1 
sůl
1  špetka
černý pepř
1  špetka
zelenina na gril dle výběru
50  g

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
335.38 kcal
Protein
19.49 G
Sacharidy
34.61 G
Tuky
13.02 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

63 Minut
Krok č. 1
20 min
Brambory nakrájejte a uvařte v osolené vodě. Následně vyjměte a v míse rozmačkejte vidličkou.
Krok č. 2
18 min
Lososa a bobkové listy vložte na pánev a zalijte vodou nebo mlékem. Nechte probublávat na středním ohni. Když se tekutina vyvaří, snižte plamen a rybu vařte asi 10 minut.
Krok č. 3
5 min
Poté rybu přendejte do mísy k rozmačkaným bramborám, rozklepněte k ní vejce, přisypte polovinu strouhanky, sůl, pepř a dlaněmi ze směsi vytvarujte karbanátky.
Krok č. 4
20 min
Vytvarované karbanátky zasypte zbylou strouhankou a smažte na středním plameni v rozehřátém oleji. Poté přidejte Sladkokyselou omáčku MAGGI na čínský způsob a vše nechte probublávat ještě 3 minuty. Podávejte s plátky citronu a nakrájenou zeleninou podle svého výběru.
Lososové karbanátky ve sladkokyselé omáčce

Krok č. 1 z 4

Krok č. 1

Brambory nakrájejte a uvařte v osolené vodě. Následně vyjměte a v míse rozmačkejte vidličkou.

Lososové karbanátky ve sladkokyselé omáčce

Krok č. 2 z 4

Krok č. 2

Lososa a bobkové listy vložte na pánev a zalijte vodou nebo mlékem. Nechte probublávat na středním ohni. Když se tekutina vyvaří, snižte plamen a rybu vařte asi 10 minut.

Lososové karbanátky ve sladkokyselé omáčce

Krok č. 3 z 4

Krok č. 3

Poté rybu přendejte do mísy k rozmačkaným bramborám, rozklepněte k ní vejce, přisypte polovinu strouhanky, sůl, pepř a dlaněmi ze směsi vytvarujte karbanátky.

Lososové karbanátky ve sladkokyselé omáčce

Krok č. 4 z 4

Krok č. 4 Krok č. 4

Vytvarované karbanátky zasypte zbylou strouhankou a smažte na středním plameni v rozehřátém oleji. Poté přidejte Sladkokyselou omáčku MAGGI na čínský způsob a vše nechte probublávat ještě 3 minuty. Podávejte s plátky citronu a nakrájenou zeleninou podle svého výběru.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Submit

Komentář 0

Please enter proper keywords 0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno