Játra ve vlastní omáčce patří k méně ceněným pokrmům, které však stále dokáží překvapit jemností své chuti. Správně připravená se s každým dalším soustem rozplývají v ústech. Jídlo se díky nim stává čirým potěšením a některým dokonce připomínají dětství. Navíc jejich příprava trvá méně než patnáct minut! S tímto pokrmem si jistě poradí i začínající kuchař. Pokud jste tedy játra s cibulí na talíři nikdy předtím neměli, nebo naopak - jste jejich velkými fanoušky, určitě tento recept vyzkoušejte. K jeho přípravě budete potřebovat: drůbeží játra, cibuli, řepkový olej, pšeničnou mouku, majoránku, sůl a pepř.
Tato mísa byla optimalizována na 3 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití