Kuře na paprice
66min
středně pokročilí
"Kdo by nemiloval kuře na paprice! Tento poklad české kuchyně nás dokáže vždy spolehlivě vrátit do dětství. Díky našemu bujónu pro vás teď jeho příprava bude snadnější než kdy dřív! Propečené maso jednoduše zalijte vývarem z MAGGI Kuřecího bujónu, provoňte červenou paprikou a důkladně povařte s připravenou jíškou. Za pár minut už si budete moct vychutnat klasiku, která vás nikdy nezklame.
cibule
1 střední
slunečnicový olej
4 lžičky
1 kostka
kuřecí maso
500 g
sůl
0.5 lžička
mletá, sladká paprika
3 lžičky
hladká mouka
4 lžičky
sladká smetana 30%
1 balení
citronová šťáva
1 lžička
.
Výživové údaje
Energie
411.77 kcal
Protein
24.58 G
Sacharidy
5.86 G
Tuky
32.99 G
Informace na porci
Postup
66 Minut
Krok číslo 1
20 min
Nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova osmažte na oleji. Když začne cibule hnědnout, přidejte osolené a okořeněné kousky kuřecího masa. Restujte 5 minut.
Krok číslo 2
30 min
Přidejte mletou červenou papriku a MAGGI Kuřecí bujón. Maso duste dokud nezměkne a poté ho vytáhněte z hrnce.
Krok číslo 3
10 min
Omáčku v hrnci zahustěte připravenou jíškou z vody a hladké mouky. Po zhoustnutí ji sceďte a maso vraťte zpět.
Krok číslo 4
5 min
Přidejte smetanu, dochuťte solí a trochou citrónu.
Krok číslo 5
1 min
Podávejte s těstovinami nebo knedlíkem.
Recept jako PDF
Stáhnout
Tento blok je rozbitý, nebo chybí. Možná vám chybí obsah, nebo musíte povolit původní modul.
Komentář 0