Tato mísa byla optimalizována na 3 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Do misky nalijte olej a med. Přidejte kari a papriku. Ingredience důkladně promíchejte. Klobásu nařízněte a potřete marinádou.
Nechte hodinu v lednici odležet. Ke konci marinování začněte připravovat brambory dle postupu níže.
Klobásu položte na předehřátý gril a grilujte z obou stran. Během grilování potírejte klobásu zbývající marinádou.
Brambory důkladně omyjte. Každý z nich zabalte do alobalu a vložte mezi žhavé uhlíky.
Pečte, dokud brambory nezměknou. Mezitím si na pánvi můžete opéct slaninu a cibulku do zlatova.
Vyjměte brambory z grilu a odbalte je z alobalu. Každou bramboru jemně zploštěte vidličkou. Vše posypte Maggi Harmonie chutí. Umístěte na gril. Pečte několik minut z obou stran, dokud bramborová slupka nebude křupavá.
Brambory podávejte s klobásou a česnekovou omáčkou. Na závěr posypte cibulkou a opečenou slaninou.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití