Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Karbanátky s rajčatovou omáčkou

0
65 min
středně pokročilí
Milujete karbanátky? Nenechte si ujít recept inspirovaný italskou kuchyní, který si zaručeně zamilují malí i velcí strávníci! Italové k nim připravují vydatnou rajčatovou omáčkou, která promění každé sousto ve šťavnatý zážitek. Vyzkoušejte a uvidíte, že takto vylepšené karbanátky si zaslouží čestné místo i na svátečním stole!

Ingredience

-
2 2-4 porce
+

Tato mísa byla optimalizována na 2 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

mleté hovězí maso
250 g
mleté vepřové
250 g
MAGGI Tekutý bujón Hovězí
1 lžíce
cibule
1 ks
červená rajčata
500 g
vývar
0.5 l
bobkový list
1 ks
sůl
1 špetka
mouka
200 g
černý pepř
1 špetka
petržel
50 g

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
989.7 kcal
Protein
61.24 G
Sacharidy
90.41 G
Tuky
41.36 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

65 Minut
Krok číslo 1
5 min
Mleté maso vložte do misky spolu s rozmačkanou houskou a 1 lžící tekutého bujónu.
Krok číslo 2
10 min
Cibuli nakrájejte na malé kousky, orestujte na pánvi na oleji do červena. Nechte ji vychladnout a přidejte do masa. Dochuťte solí, pepřem a vše důkladně promíchejte.
Krok číslo 3
10 min
Vytvarujte ze směsi menší karbanátky a obalte je v mouce. Vytvořené placky smažte v oleji do červena, potom je zalijte vývarem a rajčaty.
Krok číslo 4
5 min
Přidejte 1 lžíci tekutého bujónu, bobkový list a nové koření.
Krok číslo 5
30 min
Vše vařte asi 30 minut.
Krok číslo 6
5 min
Na konec vše dochuťte solí, pepřem a sekanou petrželkou.
Karbanátky s rajčatovou omáčkou

Krok číslo 1 z 6

Mleté maso vložte do misky spolu s rozmačkanou houskou a 1 lžící tekutého bujónu.

Karbanátky s rajčatovou omáčkou

Krok číslo 2 z 6

Cibuli nakrájejte na malé kousky, orestujte na pánvi na oleji do červena. Nechte ji vychladnout a přidejte do masa. Dochuťte solí, pepřem a vše důkladně promíchejte.

Karbanátky s rajčatovou omáčkou

Krok číslo 3 z 6

Vytvarujte ze směsi menší karbanátky a obalte je v mouce. Vytvořené placky smažte v oleji do červena, potom je zalijte vývarem a rajčaty.

Karbanátky s rajčatovou omáčkou

Krok číslo 4 z 6

Přidejte 1 lžíci tekutého bujónu, bobkový list a nové koření.

Karbanátky s rajčatovou omáčkou

Krok číslo 5 z 6

Vše vařte asi 30 minut.

Karbanátky s rajčatovou omáčkou

Krok číslo 6 z 6

Na konec vše dochuťte solí, pepřem a sekanou petrželkou.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno