Karbanátky s rajčatovou omáčkou
65min
středně pokročilí
Milujete karbanátky? Nenechte si ujít recept inspirovaný italskou kuchyní, který si zaručeně zamilují malí i velcí strávníci! Italové k nim připravují vydatnou rajčatovou omáčkou, která promění každé sousto ve šťavnatý zážitek. Vyzkoušejte a uvidíte, že takto vylepšené karbanátky si zaslouží čestné místo i na svátečním stole!
mleté hovězí maso
250 g
mleté vepřové
250 g
MAGGI Tekutý bujón Hovězí
1 lžíce
cibule
1 ks
červená rajčata
500 g
vývar
0.5 l
bobkový list
1 ks
sůl
1 špetka
mouka
200 g
černý pepř
1 špetka
petržel
50 g
.
Výživové údaje
Energie
989.7 kcal
Protein
61.24 G
Sacharidy
90.41 G
Tuky
41.36 G
Informace na porci
Postup
65 Minut
Krok číslo 1
5 min
Mleté maso vložte do misky spolu s rozmačkanou houskou a 1 lžící tekutého bujónu.
Krok číslo 2
10 min
Cibuli nakrájejte na malé kousky, orestujte na pánvi na oleji do červena. Nechte ji vychladnout a přidejte do masa. Dochuťte solí, pepřem a vše důkladně promíchejte.
Krok číslo 3
10 min
Vytvarujte ze směsi menší karbanátky a obalte je v mouce. Vytvořené placky smažte v oleji do červena, potom je zalijte vývarem a rajčaty.
Krok číslo 4
5 min
Přidejte 1 lžíci tekutého bujónu, bobkový list a nové koření.
Krok číslo 5
30 min
Vše vařte asi 30 minut.
Krok číslo 6
5 min
Na konec vše dochuťte solí, pepřem a sekanou petrželkou.
Recept jako PDF
Stáhnout
Tento blok je rozbitý, nebo chybí. Možná vám chybí obsah, nebo musíte povolit původní modul.
Komentář 0