Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jednoduchý pečený bůček

0
375 min
Náročný
Jak bůček popsat třemi slovy? Jemný, šťavnatý a delikátní! Nesmíte na něj ale spěchat! Díky dlouhému pečení při nízké teplotě získáte nejen dokonalou konzistenci masa, ale i neobvykle intenzivní vůni. Ta vám připomene něco ze sváteční atmosféry, dětství a nedělního oběda u babičky.

Ingredience

-
9
+

Tato mísa byla optimalizována na 9 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

libový bůček
500 g
hrubozrnná sůl
1 lžička
černý pepř
1 špetka

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Tuky
8.28 G
Energie
178.2 kcal
Sacharidy
0.09 G
Protein
15.03 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

375 Minut
Krok číslo 1
5 min
Bůček z obou stran osolte, opepřete, posypejte pálivou paprikou a pokapejte MAGGI Tekutým kořením. Přikryjte jej a uložte na noc do ledničky.
Krok číslo 2
120 min
Troubu rozehřejte na 230 °C. Pečte bůček půl hodiny a pak snižte teplotu na 130 °C a pečte při ní 1,5 hodiny, dokud bůček nebude měkký a narůžovělý.
Krok číslo 3
240 min
Vyjměte jej z trouby a nechejte vychladnout. Až vychladne, zabalte jej do fólie a na několik hodin uložte do ledničky.
Krok číslo 4
10 min
Bůček chutná jako uzenina, bude také znamenitý, když jej usmažíte dokřupava na nevelkém množství oleje.
Jednoduchý pečený bůček

Krok číslo 1 z 4

Bůček z obou stran osolte, opepřete, posypejte pálivou paprikou a pokapejte MAGGI Tekutým kořením. Přikryjte jej a uložte na noc do ledničky.

Jednoduchý pečený bůček

Krok číslo 2 z 4

Troubu rozehřejte na 230 °C. Pečte bůček půl hodiny a pak snižte teplotu na 130 °C a pečte při ní 1,5 hodiny, dokud bůček nebude měkký a narůžovělý.

Jednoduchý pečený bůček

Krok číslo 3 z 4

Vyjměte jej z trouby a nechejte vychladnout. Až vychladne, zabalte jej do fólie a na několik hodin uložte do ledničky.

Jednoduchý pečený bůček

Krok číslo 4 z 4

Bůček chutná jako uzenina, bude také znamenitý, když jej usmažíte dokřupava na nevelkém množství oleje.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno