Tato mísa byla optimalizována na 9 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Bůček z obou stran osolte, opepřete, posypejte pálivou paprikou a pokapejte MAGGI Tekutým kořením. Přikryjte jej a uložte na noc do ledničky.
Troubu rozehřejte na 230 °C. Pečte bůček půl hodiny a pak snižte teplotu na 130 °C a pečte při ní 1,5 hodiny, dokud bůček nebude měkký a narůžovělý.
Vyjměte jej z trouby a nechejte vychladnout. Až vychladne, zabalte jej do fólie a na několik hodin uložte do ledničky.
Bůček chutná jako uzenina, bude také znamenitý, když jej usmažíte dokřupava na nevelkém množství oleje.
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Submit