Jak bůček popsat třemi slovy? Jemný, šťavnatý a delikátní! Nesmíte na něj ale spěchat! Díky dlouhému pečení při nízké teplotě získáte nejen dokonalou konzistenci masa, ale i neobvykle intenzivní vůni. Ta vám připomene něco ze sváteční atmosféry, dětství a nedělního oběda u babičky.
Ingredience
9
Tato mísa byla optimalizována na 9 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Bůček z obou stran osolte, opepřete, posypejte pálivou paprikou a pokapejte MAGGI Tekutým kořením. Přikryjte jej a uložte na noc do ledničky.
Krok číslo 2
120 min
Troubu rozehřejte na 230 °C. Pečte bůček půl hodiny a pak snižte teplotu na 130 °C a pečte při ní 1,5 hodiny, dokud bůček nebude měkký a narůžovělý.
Krok číslo 3
240 min
Vyjměte jej z trouby a nechejte vychladnout. Až vychladne, zabalte jej do fólie a na několik hodin uložte do ledničky.
Krok číslo 4
10 min
Bůček chutná jako uzenina, bude také znamenitý, když jej usmažíte dokřupava na nevelkém množství oleje.
Krok číslo 1
z
4
Bůček z obou stran osolte, opepřete, posypejte pálivou paprikou a pokapejte MAGGI Tekutým kořením. Přikryjte jej a uložte na noc do ledničky.
Krok číslo 2
z
4
Troubu rozehřejte na 230 °C. Pečte bůček půl hodiny a pak snižte teplotu na 130 °C a pečte při ní 1,5 hodiny, dokud bůček nebude měkký a narůžovělý.
Krok číslo 3
z
4
Vyjměte jej z trouby a nechejte vychladnout. Až vychladne, zabalte jej do fólie a na několik hodin uložte do ledničky.
Krok číslo 4
z
4
Bůček chutná jako uzenina, bude také znamenitý, když jej usmažíte dokřupava na nevelkém množství oleje.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0