Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jáhlové karbanátky

0
60 min
středně pokročilí
Pokud existuje ideální kombinace jídel, pak jsou to tyto jáhlové karbanátky s liškami! Jáhly budou dělat, co sami budete chtít- na talíři drží pohromadě, v omáčce se rozpadají. Pomíchejte je s voňavou omáčkou i chutí hub a vychutnejte si skutečnou gurmánskou delikatesu. Zjistíte, že tento pokrm chutná stejně skvěle jako vypadá!

Ingredience

-
4
+

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

vejce
8 ks
vejce
1 ks
jáhly
0.5 hrnek
petrželová nať
1 svazek
slunečnicová semínka
2 lžíce
strouhanka
1.5 lžíce
máslo
1 lžíce
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka
0.5 lžička
strouhanka
6 lžíce
olej
8 lžíce
máslo
1 lžíce

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
227.45 kcal
Protein
8.82 G
Sacharidy
24.05 G
Tuky
11.11 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

60 Minut
Krok číslo 1
2 min
Jáhly propláchněte studenou vodou. Sceďte je, vložte do kastrolu a přilijte 1,25 sklenice vody.
Krok číslo 2
3 min
Přiveďte je k varu, ztlumte plamen a zakryjte je pokličkou.
Krok číslo 3
20 min
Vařte je na mírném ohni asi 10 minut, nezapomeňte je pravidelně zamíchat. Pak vypněte plamen, osolte je, přidejte MAGGI Tekuté koření, zamíchejte, přikryjte a nechejte stát 10 minut.
Krok číslo 4
5 min
Nakonec je odkryjte a odstavte na několik minut do vychladnutí.
Krok číslo 5
5 min
Vajíčka uvařená natvrdo nasekejte co nejjemněji. Pak je vložte do misky, přidejte k nim změklé máslo, vychladlou kaši, nakrájenou petrželovou nať a také syrové vajíčko a slunečnicová semínka upražená na suché pánvi.
Krok číslo 6
1 min
Vše důkladně promíchejte a ochuťte solí a pepřem.
Krok číslo 7
5 min
Rukama navlhčenýma vodou vytvořte ploché, kulaté karbanátky, obalte je ve strouhance. Přebytečnou strouhanku z nich oklepejte.
Krok číslo 8
15 min
Karbanátky smažte na oleji s máslem na „středním ohni“ asi 2–3 minuty z každé strany, lehce dozlatova.
Krok číslo 9
4 min
Usmažené karbanátky uložte na talíř s papírovým ubrouskem, aby se odsál přebytečný tuk.
Jáhlové karbanátky

Krok číslo 1 z 9

Jáhly propláchněte studenou vodou. Sceďte je, vložte do kastrolu a přilijte 1,25 sklenice vody.

Jáhlové karbanátky

Krok číslo 2 z 9

Přiveďte je k varu, ztlumte plamen a zakryjte je pokličkou.

Jáhlové karbanátky

Krok číslo 3 z 9

Vařte je na mírném ohni asi 10 minut, nezapomeňte je pravidelně zamíchat. Pak vypněte plamen, osolte je, přidejte MAGGI Tekuté koření, zamíchejte, přikryjte a nechejte stát 10 minut.

Jáhlové karbanátky

Krok číslo 4 z 9

Nakonec je odkryjte a odstavte na několik minut do vychladnutí.

Jáhlové karbanátky

Krok číslo 5 z 9

Vajíčka uvařená natvrdo nasekejte co nejjemněji. Pak je vložte do misky, přidejte k nim změklé máslo, vychladlou kaši, nakrájenou petrželovou nať a také syrové vajíčko a slunečnicová semínka upražená na suché pánvi.

Jáhlové karbanátky

Krok číslo 6 z 9

Vše důkladně promíchejte a ochuťte solí a pepřem.

Jáhlové karbanátky

Krok číslo 7 z 9

Rukama navlhčenýma vodou vytvořte ploché, kulaté karbanátky, obalte je ve strouhance. Přebytečnou strouhanku z nich oklepejte.

Jáhlové karbanátky

Krok číslo 8 z 9

Karbanátky smažte na oleji s máslem na „středním ohni“ asi 2–3 minuty z každé strany, lehce dozlatova.

Jáhlové karbanátky

Krok číslo 9 z 9

Usmažené karbanátky uložte na talíř s papírovým ubrouskem, aby se odsál přebytečný tuk.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno