Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Italská polévka minestrone

1
95min
Snadný
Minestrone představuje to nejlepší z pestré italské kuchyně. Sytou zeleninovou polévku můžete libovolně obměňovat podle aktuální sezóny nebo své chuti. Záleží, při jaké příležitosti ji chcete servírovat! V létě ji například oceníte jako lehký hlavní chod. A pokud má pořádně zasytit, podávejte k ní rozpečenou bagetu s mozzarellou. Buon appetito!

Ingredience

-
6
+

Tato mísa byla optimalizována na 6 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

voda
2  l
cuketa
1  ks
cibule
1  ks
česnek
3  stroužky
mladý špenát
1  lžíce
zelené fazolky
250  g
mrkev
1  ks
petržel
1  ks
krájená rajčata
1  plechovka
rajčatový protlak
1  lžíce
malé těstoviny
1.5  sklenice
sůl
1  špetka
černý pepř
1  špetka
olivový olej
1  lžíce
čerstvá bazalka
1  trochu

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
96.77 kcal
Protein
4.81 G
Sacharidy
19.21 G
Tuky
1.1 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

95 Minut
Krok číslo 1
10 min
Zeleninu omyjte. Mrkev, cibuli a cuketu nakrájejte na kostky a fazolky na centimetrové kousky
Krok číslo 2
10 min
Ve velkém hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a orestujte na něm všechnu zeleninu, kromě špenátu.
Krok číslo 3
15 min
Vše zalejte vodou a přidejte tekutý bujón. Vařte asi 15 minut.
Krok číslo 4
45 min
Potom přidejte rajčata z konzervy, protlak a špenát, a vařte vše dalších asi 30–45 minut.
Krok číslo 5
10 min
Mezi časem uvařte těstoviny v osolené vodě.
Krok číslo 6
5 min
Na konec polévku ochuťte solí, pepřem a sekanou bazalkou. Podávejte s drobnými těstovinami.
Italská polévka minestrone

Krok číslo 1 z 6

Zeleninu omyjte. Mrkev, cibuli a cuketu nakrájejte na kostky a fazolky na centimetrové kousky

Italská polévka minestrone

Krok číslo 2 z 6

Ve velkém hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a orestujte na něm všechnu zeleninu, kromě špenátu.

Italská polévka minestrone

Krok číslo 3 z 6

Vše zalejte vodou a přidejte tekutý bujón. Vařte asi 15 minut.

Italská polévka minestrone

Krok číslo 4 z 6

Potom přidejte rajčata z konzervy, protlak a špenát, a vařte vše dalších asi 30–45 minut.

Italská polévka minestrone

Krok číslo 5 z 6

Mezi časem uvařte těstoviny v osolené vodě.

Italská polévka minestrone

Krok číslo 6 z 6

Na konec polévku ochuťte solí, pepřem a sekanou bazalkou. Podávejte s drobnými těstovinami.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno
Tento blok je rozbitý, nebo chybí. Možná vám chybí obsah, nebo musíte povolit původní modul.