Tradiční zlatavá hrachovka je tak dobrá, že jí jen těžko odoláte. Ponořte se s námi do husté polévky, která vám učaruje víc než kdy předtím, a to nejen v zimních měsících.
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Hrách dejte namočit přes noc do vody, aby změknul.
Krok číslo 2
5 min
V hrnci na másle osmahněte jemně nasekanou cibuli. Až začne zlátnout, přidejte k ní scezený hrách a zalijte ho cca 750 ml vody.
Krok číslo 3
10 min
Do hrnce přidejte kostku MAGGI Zeleninového bujónu, drcený česnek a kmín. Polévku vařte, dokud hrách zcela nezměkne. Případně přilijte vodu.
Krok číslo 4
5 min
Polévku dosolte a okořeňte sušenou majoránkou a čerstvě namletým pepřem.
Krok číslo 5
5 min
Nakonec polévku zahustěte tím, že ji krátce rozmixujete tyčovým mixérem tak, aby se rozmixovala jen část hrachu.
Krok číslo 6
5 min
Na pánvi orestujte plátky nebo kostičky slaniny a podávejte je spolu s polévkou.
Krok číslo 1
z
6
Hrách dejte namočit přes noc do vody, aby změknul.
Krok číslo 2
z
6
V hrnci na másle osmahněte jemně nasekanou cibuli. Až začne zlátnout, přidejte k ní scezený hrách a zalijte ho cca 750 ml vody.
Krok číslo 3
z
6
Do hrnce přidejte kostku MAGGI Zeleninového bujónu, drcený česnek a kmín. Polévku vařte, dokud hrách zcela nezměkne. Případně přilijte vodu.
Krok číslo 4
z
6
Polévku dosolte a okořeňte sušenou majoránkou a čerstvě namletým pepřem.
Krok číslo 5
z
6
Nakonec polévku zahustěte tím, že ji krátce rozmixujete tyčovým mixérem tak, aby se rozmixovala jen část hrachu.
Krok číslo 6
z
6
Na pánvi orestujte plátky nebo kostičky slaniny a podávejte je spolu s polévkou.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0