Grilovaná zelenina s hořčicovým dipem
20min
Snadný
Vyzkoušejte náš recept na lahodný dip, který si dokonale rozumí s chutí grilované zeleniny i šťavnatého masa! Připravíte ho snadno z ingrediencí, které máte doma, a na chuti vám to tisíckrát vrátí. Žádné grilování se bez něj neobejde!
zelenina na gril dle výběru
1 kg
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka
olivový olej
3 lžíce
sušený tymián
1 špetka
bílý jogurt
3 lžíce
majonéza
4 lžíce
Hořčice, připravená, žlutá
15 g
2 lžíce
česnek
1 stroužek
citronová šťáva
1 lžička
.
Výživové údaje
Energie
321.35 kcal
Protein
9.51 G
Sacharidy
36.92 G
Tuky
15.33 G
Informace na porci
Postup
20 Minut
Krok číslo 1
5 min
Majonézu smíchejte ve větší misce s bílým jogurtem, hořčicí, MAGGI Tekutým kořením a prolisovaným česnekem.
Krok číslo 2
1 min
Důkladně vše promíchejte a přidejte sůl a pepř dle chuti.
Krok číslo 3
1 min
Zakápněte citronovou šťávou a opět promíchejte.
Krok číslo 4
10 min
Zeleninu nakrájejte na kousky a v míse promíchejte s olivovým olejem, solí, pepřem a najemno nasekaným tymiánem. Rozložte na rozpálený rošt a grilujte, dokud není hotová
Krok číslo 5
3 min
Hořčicový dip rozdělte do menších misek a servírujte spolu s grilovanou zeleninou. Dobrou chuť!
Recept jako PDF
Stáhnout
Tento blok je rozbitý, nebo chybí. Možná vám chybí obsah, nebo musíte povolit původní modul.
Komentář 0