
Grilovaná zelenina s hořčicovým dipem
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde
Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Exportovat všechny ingredience
Vybrat ze seznamu ingrediencí
Výživové údaje
Postup
Krok číslo 1
5 minKrok číslo 2
1 minKrok číslo 3
1 minKrok číslo 4
10 minKrok číslo 5
3 min
Krok číslo 1 z 5
Majonézu smíchejte ve větší misce s bílým jogurtem, hořčicí, MAGGI Tekutým kořením a prolisovaným česnekem.

Krok číslo 2 z 5
Důkladně vše promíchejte a přidejte sůl a pepř dle chuti.

Krok číslo 3 z 5
Zakápněte citronovou šťávou a opět promíchejte.

Krok číslo 4 z 5
Zeleninu nakrájejte na kousky a v míse promíchejte s olivovým olejem, solí, pepřem a najemno nasekaným tymiánem. Rozložte na rozpálený rošt a grilujte, dokud není hotová

Krok číslo 5 z 5
Hořčicový dip rozdělte do menších misek a servírujte spolu s grilovanou zeleninou. Dobrou chuť!
Recept jako PDF
StáhnoutAktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0