Jakmile začne sezóna chřestu , vyplatí se hledat zajímavé recepty, ve kterých můžete tuto zeleninu využít. Pokud hledáte něco nového, možná budete chtít vyzkoušet tento zajímavý recept na chřest ve strouhance . Toto je rychlý a jednoduchý recept s univerzálním využitím. Chřest ve strouhance podávaný s krupicí nebo rýží může být lahodnou vegetariánskou večeří.
Tato mísa byla optimalizována na 2 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Zelený chřest vhoďte do vroucí vody. Vařte 3 minuty. Pak sceďte a přendejte do pánve.
Vezměte asi 50 ml teplé vody, rozpusťte v ní cukr a přidejte citronovou šťávu. Přelijte tím chřest. Smažte na pánvi, dokud se tekutina neodpaří. Cukr by měl chřest obalit a dodat mu lesk.
V jiné pánvi opečte máslo, dokud se nerozpustí. Přidejte nasekaný česnek a sůl.
Chvíli orestujeme a poté přidáme strouhanku. Pokračujte ve smažení, dokud strouhanka nezíská zlatohnědou barvu.
Chřest podávejte obalený strouhankou. Dobrou chuť!
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití