
Glazované mladé karotky
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde
Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Exportovat všechny ingredience
Vybrat ze seznamu ingrediencí
Výživové údaje
Postup
Krok číslo 1
10 minKrok číslo 2
20 minKrok číslo 3
5 minKrok číslo 4
1 min
Krok číslo 1 z 4
Očistěte karotky. Na velké pánvi rozpusťte na středním ohni máslo a vložte do něj oloupaný česnek a karotky. Přidejte cukr (nejlépe hnědý), šťávu z 1 pomeranče, lístky čerstvého tymiánu. Ochuťte MAGGI Tekutým kořením.

Krok číslo 2 z 4
Vařte pod pokličkou na malém/středním ohni asi 15–20 minut, dokud karotky nezměknou

Krok číslo 3 z 4
Sejměte pokličku a omáčku svařte na větším ohni asi 5 minut, až se karotky zkaramelizují.

Krok číslo 4 z 4
Podle potřeby okořeňte. Můžete podávat s koriandrovou nebo petrželovou natí.
Recept jako PDF
StáhnoutAktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0