Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Maggi
Maggi
  • Hledat Hledat
  • Recepty Recepty
  • Asijská řada Asijská řada
  • Vařte chytře Vařte chytře
  • Neplýtáme Neplýtváme
  • Produkty Produkty
  • Tipy Tipy
  • O Maggi O Maggi
  • Přihlásit se Přihlásit se
  • Všechny recepty
  • Obědy a večeře
  • Snídaně
  • Polévky
  • Grilování
  • Těstoviny
  • Houby
  • Ryby
  • Všechny produkty
  • Produkty dle kategorie
  • Asijské produkty
  • MAGGI Nápady
  • Polévky
  • Bujóny
  • Tekuté bujóny
  • Hotová jídla
  • Ochucovadla
  • 5minutové kelímky
  • Instantní nudle
  • Šťávy
  • Hotové omáčky
  • Instantní polévky
  • Příběh Maggi
  • Aktuality
Dýňové noky se slaninou

Dýňové noky se slaninou

(0)
65 min
středně pokročilí
Hledáte neokoukaný dýňový recept? Pak jsou tyto zlatavé noky jasná volba! Jemná konzistence dýně vytvoří s vajíčkem a moukou skvěle vláčné těsto, které je pro noky jako stvořené. Dolaďte voňavé šišky křupavou slaninou a výrazným parmezánem a užijte si pochoutku, která posune možnosti dýně novým směrem.

Ingredience

3

Tato mísa byla optimalizována na 3 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:

ingredient_quantity
recipe ingredient
dýně hokaido
0.5  menší
vejce
1  ks
polohrubá mouka
300  g
olivový olej
1  lžíce
MAGGI Tekuté koření
3  kapky
sůl
1  špetka
čerstvá šalvěj
1  lžíce
parmazán
1  trochu
slanina
150  g
Zkopírovat

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
.

Výživové údaje

Sacharidy
79 G
Energie
695.9 kcal
Tuky
31.1 G
Protein
24 G
Informace na porci

Postup

65 Minut
  • Krok číslo 1

    5 min
    Dýni zbavte semínek a nakrájejte ji na měsíčky.
  • Krok číslo 2

    20 min
    Ty rozložte na plech nebo pekáček, pokapejte olivovým olejem a dejte péct na 180 °C na cca 20 minut.
  • Krok číslo 3

    10 min
    Až dýně změkne, nechte ji vychladnout, přidejte párk kapek MAGGI Tekutého koření, sůl a pak ji rozmixujte v hladké pyré.
  • Krok číslo 4

    5 min
    Rozmixovanou dýni dejte do mísy, přidejte vejce a postupně polohrubou mouku. Vznikne nelepivé těsto.
  • Krok číslo 5

    5 min
    Těsto rozdělte na dvě poloviny a na válu každou rozválejte do dlouhého hada. Z něj pak nakrájete malé nočky.
  • Krok číslo 6

    10 min
    Ve větším hrnci dejte vařit osolenou vodu. Do vroucí vody pak dejte vařit nočky, až vyplavou, ještě je asi minutu vařte a pak je, nejlépe pomocí cedníku, vyndejte.
  • Krok číslo 7

    5 min
    Slaninu nakrájejte a orestujte ji na pánvi.
  • Krok číslo 8

    5 min
    Nočky servírujte s vysmaženou slaninou, parmazánem a čerstvými lístky šalvěje. Celou porci přelijte výpekem ze slaniny.
Dýňové noky se slaninou

Krok číslo 1 z 8

Dýni zbavte semínek a nakrájejte ji na měsíčky.

Dýňové noky se slaninou

Krok číslo 2 z 8

Ty rozložte na plech nebo pekáček, pokapejte olivovým olejem a dejte péct na 180 °C na cca 20 minut.

Dýňové noky se slaninou

Krok číslo 3 z 8

Až dýně změkne, nechte ji vychladnout, přidejte párk kapek MAGGI Tekutého koření, sůl a pak ji rozmixujte v hladké pyré.

Dýňové noky se slaninou

Krok číslo 4 z 8

Rozmixovanou dýni dejte do mísy, přidejte vejce a postupně polohrubou mouku. Vznikne nelepivé těsto.

Dýňové noky se slaninou

Krok číslo 5 z 8

Těsto rozdělte na dvě poloviny a na válu každou rozválejte do dlouhého hada. Z něj pak nakrájete malé nočky.

Dýňové noky se slaninou

Krok číslo 6 z 8

Ve větším hrnci dejte vařit osolenou vodu. Do vroucí vody pak dejte vařit nočky, až vyplavou, ještě je asi minutu vařte a pak je, nejlépe pomocí cedníku, vyndejte.

Dýňové noky se slaninou

Krok číslo 7 z 8

Slaninu nakrájejte a orestujte ji na pánvi.

Dýňové noky se slaninou

Krok číslo 8 z 8

Nočky servírujte s vysmaženou slaninou, parmazánem a čerstvými lístky šalvěje. Celou porci přelijte výpekem ze slaniny.

Recept jako PDF

Sdílet s přáteli

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Obrázky
You have added 0 out of 6 allowed media item entities.
4 + 3 =
Please fill the captcha field

Objevte více

  • Druhý chod
  • Evropská
  • Globální
  • Halloween
  • Hlavní chod
  • jiný
  • Malé jídlo
  • Místní
  • Nízký cukr
  • Oběd
  • Omáčka
  • Podzim
  • Pozdní večeře
  • Pozdní večeře
  • Pracovní dny
  • Slané koláče
  • Sýr
  • Top jídla
  • Vařící
  • Zdroj bílkovin

Další zajímavé recepty

Show more recipes

  • Dýňové placky

    Dýňové placky

    20 min Snadný
  • Dýňové risotto s modrým sýrem a ořechy

    Dýňové risotto s modrým sýrem a ořechy

    45 min středně pokročilí

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Kontaktujte nás
  • Podmínky užití
  • Pravidla spotřebitelské soutěže
  • Ochrana soukromí
  • Politika Cookies