Hovězí maso, kořenová zelenina a červené víno spolu dokáží probublávat i několik hodin. Během této doby si dokáží předat jen to nejlepší. Dejte ingrediencím čas a nespěchejte na ně. Odmění se vám neuvěřitelně výraznou chutí, která vás donutí vyjíst i ten největší hrnec. Samotné hodování pak skvěle doplní víno, které jste na hovězí nepoužili. Co víc si přát?
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Cibuli nakrájejte na hrubo a česnek na plátky. Mrkev a petržel nakrájejte na kostičky.
Krok číslo 2
1 min
V horké vodě rozpusťte kostku MAGGI Hovězího bujónu.
Krok číslo 3
10 min
V tlustostěnném hrnci na rozpáleném sádle krátce orestujte nasekanou cibuli a česnek. Přidejte mrkev a petržel a restujte, dokud nezačne mrkev pouštět barvu.
Krok číslo 4
10 min
Zeleninu v hrnci nahrňte ke straně a na zbylém prostoru ze všech stran orestujte na větší kousky osolené hovězí maso.
Krok číslo 5
1 min
Když je maso na povrchu zatáhnuté, smíchejte ho se zeleninou. Přidejte bylinky, koření a sůl.
Krok číslo 6
300 min
Obsah hrnce zalijte vínem a bujónem, přiklopte a dejte vařit na mírný plamen cca 5 hodin, dokud maso nezměkne. Čas můžete zkrátit, pokud použijete tlakový hrnec.
Krok číslo 1
z
6
Cibuli nakrájejte na hrubo a česnek na plátky. Mrkev a petržel nakrájejte na kostičky.
Krok číslo 2
z
6
V horké vodě rozpusťte kostku MAGGI Hovězího bujónu.
Krok číslo 3
z
6
V tlustostěnném hrnci na rozpáleném sádle krátce orestujte nasekanou cibuli a česnek. Přidejte mrkev a petržel a restujte, dokud nezačne mrkev pouštět barvu.
Krok číslo 4
z
6
Zeleninu v hrnci nahrňte ke straně a na zbylém prostoru ze všech stran orestujte na větší kousky osolené hovězí maso.
Krok číslo 5
z
6
Když je maso na povrchu zatáhnuté, smíchejte ho se zeleninou. Přidejte bylinky, koření a sůl.
Krok číslo 6
z
6
Obsah hrnce zalijte vínem a bujónem, přiklopte a dejte vařit na mírný plamen cca 5 hodin, dokud maso nezměkne. Čas můžete zkrátit, pokud použijete tlakový hrnec.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0