Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dušené hovězí maso na víně

0
332 min
Náročný
Hovězí maso, kořenová zelenina a červené víno spolu dokáží probublávat i několik hodin. Během této doby si dokáží předat jen to nejlepší. Dejte ingrediencím čas a nespěchejte na ně. Odmění se vám neuvěřitelně výraznou chutí, která vás donutí vyjíst i ten největší hrnec. Samotné hodování pak skvěle doplní víno, které jste na hovězí nepoužili. Co víc si přát?

Ingredience

-
4
+

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

hovězí maso z krku
750 g
MAGGI Hovězí bujón
1 kostka
cibule
1 větší
česnek
2 stroužky
kořenová petržel
1 střední
suché červené víno
2 dl
mrkev
1 střední
bobkový list
3 ks
nové koření
1 lžička
jalovec
1 lžička
rozmarýn
1 snítka
sádlo
1 lžíce
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Tuky
14.23 G
Energie
392.17 kcal
Protein
42.71 G
Sacharidy
15.14 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

332 Minut
Krok číslo 1
10 min
Cibuli nakrájejte na hrubo a česnek na plátky. Mrkev a petržel nakrájejte na kostičky.
Krok číslo 2
1 min
V horké vodě rozpusťte kostku MAGGI Hovězího bujónu.
Krok číslo 3
10 min
V tlustostěnném hrnci na rozpáleném sádle krátce orestujte nasekanou cibuli a česnek. Přidejte mrkev a petržel a restujte, dokud nezačne mrkev pouštět barvu.
Krok číslo 4
10 min
Zeleninu v hrnci nahrňte ke straně a na zbylém prostoru ze všech stran orestujte na větší kousky osolené hovězí maso.
Krok číslo 5
1 min
Když je maso na povrchu zatáhnuté, smíchejte ho se zeleninou. Přidejte bylinky, koření a sůl.
Krok číslo 6
300 min
Obsah hrnce zalijte vínem a bujónem, přiklopte a dejte vařit na mírný plamen cca 5 hodin, dokud maso nezměkne. Čas můžete zkrátit, pokud použijete tlakový hrnec.
Dušené hovězí maso na víně

Krok číslo 1 z 6

Cibuli nakrájejte na hrubo a česnek na plátky. Mrkev a petržel nakrájejte na kostičky.

Dušené hovězí maso na víně

Krok číslo 2 z 6

V horké vodě rozpusťte kostku MAGGI Hovězího bujónu.

Dušené hovězí maso na víně

Krok číslo 3 z 6

V tlustostěnném hrnci na rozpáleném sádle krátce orestujte nasekanou cibuli a česnek. Přidejte mrkev a petržel a restujte, dokud nezačne mrkev pouštět barvu.

Dušené hovězí maso na víně

Krok číslo 4 z 6

Zeleninu v hrnci nahrňte ke straně a na zbylém prostoru ze všech stran orestujte na větší kousky osolené hovězí maso.

Dušené hovězí maso na víně

Krok číslo 5 z 6

Když je maso na povrchu zatáhnuté, smíchejte ho se zeleninou. Přidejte bylinky, koření a sůl.

Dušené hovězí maso na víně

Krok číslo 6 z 6

Obsah hrnce zalijte vínem a bujónem, přiklopte a dejte vařit na mírný plamen cca 5 hodin, dokud maso nezměkne. Čas můžete zkrátit, pokud použijete tlakový hrnec.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno