Jen těžko najdete tak jednoduchý a přitom oslnivý pokrm, jako je dlouze pečené trhané vepřové. Zatímco příprava vám zabere jen pár minut, několikahodinové pečení vám zase dopřeje hodně času na odpočinek nebo další přípravy hostiny. Když pak budete šťavnaté a rozpadající se maso rozdělovat vidličkou, bude vám hned jasné, že tato pochoutka vám jako kuchaři zaručí věčnou slávu a uznání.
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Koření (chilli, kmín, pepř a rozdrcený česnek) promíchejte do stejnoměrné hmoty a přidejte sůl, cukr a MAGGI Tekuté koření.
Krok číslo 3
5 min
Maso důkladně obalte ve směsi ze všech stran.
Krok číslo 4
540 min
Vložte ho do žáruvzdorné nádoby a zakryjte víkem. Vložte do trouby předehřáté na 95 ° C a pečte nejméně po dobu 9 hodin, nejlépe v noci.
Krok číslo 5
30 min
Po upečení maso vyjměte a nechte odpočívat. Po vychladnutí maso rozdělte vidličkou a promíchejte s výpekem.
Krok číslo 6
10 min
Servírujte v bulce s oblíbenými omáčkami nebo majonézou.
Krok číslo 1
z
6
Umyjte a osušte maso.
Krok číslo 2
z
6
Koření (chilli, kmín, pepř a rozdrcený česnek) promíchejte do stejnoměrné hmoty a přidejte sůl, cukr a MAGGI Tekuté koření.
Krok číslo 3
z
6
Maso důkladně obalte ve směsi ze všech stran.
Krok číslo 4
z
6
Vložte ho do žáruvzdorné nádoby a zakryjte víkem. Vložte do trouby předehřáté na 95 ° C a pečte nejméně po dobu 9 hodin, nejlépe v noci.
Krok číslo 5
z
6
Po upečení maso vyjměte a nechte odpočívat. Po vychladnutí maso rozdělte vidličkou a promíchejte s výpekem.
Krok číslo 6
z
6
Servírujte v bulce s oblíbenými omáčkami nebo majonézou.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0