Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dlouze pečená vepřová plec v bulce

0
595 min
středně pokročilí
Jen těžko najdete tak jednoduchý a přitom oslnivý pokrm, jako je dlouze pečené trhané vepřové. Zatímco příprava vám zabere jen pár minut, několikahodinové pečení vám zase dopřeje hodně času na odpočinek nebo další přípravy hostiny. Když pak budete šťavnaté a rozpadající se maso rozdělovat vidličkou, bude vám hned jasné, že tato pochoutka vám jako kuchaři zaručí věčnou slávu a uznání.

Ingredience

-
4
+

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

vepřová plec
1 kg
chilli koření
0.25 lžička
římský kmín
1 lžička
černý pepř
0.5 lžička
hnědý cukr
3 lžičky
sůl
3 lžičky
česnek
3 stroužky

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
1311.42 kcal
Sacharidy
3.52 G
Protein
23.99 G
Tuky
132.65 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

595 Minut
Krok číslo 1
5 min
Umyjte a osušte maso.
Krok číslo 2
5 min
Koření (chilli, kmín, pepř a rozdrcený česnek) promíchejte do stejnoměrné hmoty a přidejte sůl, cukr a MAGGI Tekuté koření.
Krok číslo 3
5 min
Maso důkladně obalte ve směsi ze všech stran.
Krok číslo 4
540 min
Vložte ho do žáruvzdorné nádoby a zakryjte víkem. Vložte do trouby předehřáté na 95 ° C a pečte nejméně po dobu 9 hodin, nejlépe v noci.
Krok číslo 5
30 min
Po upečení maso vyjměte a nechte odpočívat. Po vychladnutí maso rozdělte vidličkou a promíchejte s výpekem.
Krok číslo 6
10 min
Servírujte v bulce s oblíbenými omáčkami nebo majonézou.
Dlouze pečená vepřová plec v bulce

Krok číslo 1 z 6

Umyjte a osušte maso.

Dlouze pečená vepřová plec v bulce

Krok číslo 2 z 6

Koření (chilli, kmín, pepř a rozdrcený česnek) promíchejte do stejnoměrné hmoty a přidejte sůl, cukr a MAGGI Tekuté koření.

Dlouze pečená vepřová plec v bulce

Krok číslo 3 z 6

Maso důkladně obalte ve směsi ze všech stran.

Dlouze pečená vepřová plec v bulce

Krok číslo 4 z 6

Vložte ho do žáruvzdorné nádoby a zakryjte víkem. Vložte do trouby předehřáté na 95 ° C a pečte nejméně po dobu 9 hodin, nejlépe v noci.

Dlouze pečená vepřová plec v bulce

Krok číslo 5 z 6

Po upečení maso vyjměte a nechte odpočívat. Po vychladnutí maso rozdělte vidličkou a promíchejte s výpekem.

Dlouze pečená vepřová plec v bulce

Krok číslo 6 z 6

Servírujte v bulce s oblíbenými omáčkami nebo majonézou.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno