Chřestová krémová polévka je elegantní a jedinečná, která vypadá nejlépe podávaná v bílých keramických miskách. Navzdory zdání není krémová chřestová polévka složitá na přípravu.
Zelený chřest uvaříme ve vývaru z aromatické bujónové kostky Maggi , zahustíme smetanou, dochutíme, rychle promícháme a podáváme se strouhaným parmazánem a nasekanou bazalkou. Před podáváním doporučujeme chřestový krém pokapat několika kapkami olivového oleje.
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.
Chřest očistěte, odřízněte tuhé konce a důkladně omyjte.
Chřest nakrájejte na kousky.
Přiveďte k varu 3 hrnky vody, přidejte bujónové kostky a chřest.
Vařte společně 15 minut.
Přidejte smetanu, 2 lžíce parmazánu a bazalku. Všechno rozmixujte tyčovým mixérem do jemna.
Dochuťte solí a pepřem.
Polévku podávejte s vločkami parmazánu a několika kapkami olivového oleje.
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití