Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Celerová polévka s tymiánem

0
30 min
Snadný
Kdo by řekl, že něco tak skvělého může být natolik jednoduché? Tato voňavá celerová polévka vás zachrání v časové nouzi, aniž byste slevovali z nároků na skvělou chuť. Opečený celer si parádně rozumí s voňavým tymiánem a bobkovým listem. Když se pak spojí s plnou chutí našeho vývaru a jemné smetany, získáte rychlovku, která nemá konkurenci.

Ingredience

-
8
+

Tato mísa byla optimalizována na 8 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

olivový olej
1 lžíce
máslo
1 lžička
cibule
1 střední
bobkový list
2 ks
tymián
1 snítka
celer
1 ks
smetana ke šlehání
100 ml
slanina
4 plátky
sůl
1 špetka
černý pepř
1 špetka

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
154.31 kcal
Sacharidy
9.11 G
Protein
4.69 G
Tuky
12.13 G
Informace na porci
Pojďme vařit!

Postup

30 Minut
Krok číslo 1
1 min
Přilijte 1 litr uvařeného MAGGI Slepičího bujonu, osolte a opepřete.
Krok číslo 2
15 min
Vařte dalších 15 minut, až bude celer měkký.
Krok číslo 3
4 min
Vyndejte bobkový list a tyčovým mixérem rozmixujte polévku dohladka.
Krok číslo 4
5 min
Vlijte smetanu a nechte vše prohřát. Polévka by neměla bublat.
Krok číslo 5
5 min
Polévku nalijte do talíře a ozdobte tymiánem a opečenou slaninou.
Celerová polévka s tymiánem

Krok číslo 1 z 5

Přilijte 1 litr uvařeného MAGGI Slepičího bujonu, osolte a opepřete.

Celerová polévka s tymiánem

Krok číslo 2 z 5

Vařte dalších 15 minut, až bude celer měkký.

Celerová polévka s tymiánem

Krok číslo 3 z 5

Vyndejte bobkový list a tyčovým mixérem rozmixujte polévku dohladka.

Celerová polévka s tymiánem

Krok číslo 4 z 5

Vlijte smetanu a nechte vše prohřát. Polévka by neměla bublat.

Celerová polévka s tymiánem

Krok číslo 5 z 5

Polévku nalijte do talíře a ozdobte tymiánem a opečenou slaninou.

Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat
Asset 10

Komentář 0

0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno