Kdo by řekl, že něco tak skvělého může být natolik jednoduché? Tato voňavá celerová polévka vás zachrání v časové nouzi, aniž byste slevovali z nároků na skvělou chuť. Opečený celer si parádně rozumí s voňavým tymiánem a bobkovým listem. Když se pak spojí s plnou chutí našeho vývaru a jemné smetany, získáte rychlovku, která nemá konkurenci.
Ingredience
8
Tato mísa byla optimalizována na 8 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Přilijte 1 litr uvařeného MAGGI Slepičího bujonu, osolte a opepřete.
Krok číslo 2
15 min
Vařte dalších 15 minut, až bude celer měkký.
Krok číslo 3
4 min
Vyndejte bobkový list a tyčovým mixérem rozmixujte polévku dohladka.
Krok číslo 4
5 min
Vlijte smetanu a nechte vše prohřát. Polévka by neměla bublat.
Krok číslo 5
5 min
Polévku nalijte do talíře a ozdobte tymiánem a opečenou slaninou.
Krok číslo 1
z
5
Přilijte 1 litr uvařeného MAGGI Slepičího bujonu, osolte a opepřete.
Krok číslo 2
z
5
Vařte dalších 15 minut, až bude celer měkký.
Krok číslo 3
z
5
Vyndejte bobkový list a tyčovým mixérem rozmixujte polévku dohladka.
Krok číslo 4
z
5
Vlijte smetanu a nechte vše prohřát. Polévka by neměla bublat.
Krok číslo 5
z
5
Polévku nalijte do talíře a ozdobte tymiánem a opečenou slaninou.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0