Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bramborové placky

(1)
30min
středně pokročilí
Těžko najdete něco tak ledabyle okouzujícího jako tyto bramboráky! Jsou snadné, rychlé a zapráší se po nich dřív, než řeknete dobrou chuť. Díky našemu tipu navíc můžete zapomenout na děsivé hory umaštěného nádobí. Bramboráky jednoduše zabalte do pečícího papíru, který jim zaručí křupavost a vláčnost. Začněte servírovat a připravte si do rukou stopky. Tohle bude hodně rychlé!

Ingredience

-
4
+

Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí: Zde

brambory
600  g
petrželová nať
1  sklenička
česnek
3  stroužky

Naše nejlepší tipy a triky pro přizpůsobené velikosti porcí

Pokud se množství zvýší, může se doba vaření prodloužit! Je lepší se znovu podívat. Voda a koření používejte šetrněji a raději přidejte později.

Exportovat všechny ingredience

Vybrat ze seznamu ingrediencí

Zkopírovat
Složky jsou nyní ve vaší schránce
.

Výživové údaje

Energie
94.05 kcal
Protein
4.37 G
Sacharidy
19.98 G
Tuky
0.26 G
Informace na porci
Recept jako PDF
Stáhnout
Sdílet s přáteli

Aktivujte odkaz třetí strany

Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití

Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!

Tento recept jste už ohodnotil/a

Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.

Odeslat

Komentář 0

Please enter proper keywords 0/4000
Prosím, vložte správné přihlašovací jméno. Přihlašovací jméno musí obsahovat 3-15 znaků. Jsou povolena písmena od A do Z a číslice od 0 do 9.
Přihlašovací jméno