Těžko najdete něco tak ledabyle okouzujícího jako tyto bramboráky! Jsou snadné, rychlé a zapráší se po nich dřív, než řeknete dobrou chuť. Díky našemu tipu navíc můžete zapomenout na děsivé hory umaštěného nádobí. Bramboráky jednoduše zabalte do pečícího papíru, který jim zaručí křupavost a vláčnost. Začněte servírovat a připravte si do rukou stopky. Tohle bude hodně rychlé!
Ingredience
4
Tato mísa byla optimalizována na 4 porcí. Může být nutné změnit množství a časy. Zde naleznete další informace o upravených velikostech porcí:
Brambory na placky omyjte, osušte a nastrouhejte nahrubo, přidejte petrželovou nať, Maggi tekuté koření, zamíchejte a směs rozdělte na 4 porce.
Krok číslo 2
10 min
Rozehřejte pánev a mažte 8–10 minut z každé strany.
Krok číslo 3
5 min
Přeložte placky na talíř a servírujte. Můžete je podávat s česnekovo-bylinkovou omáčkou.
Krok číslo 1
z
3
Brambory na placky omyjte, osušte a nastrouhejte nahrubo, přidejte petrželovou nať, Maggi tekuté koření, zamíchejte a směs rozdělte na 4 porce.
Krok číslo 2
z
3
Rozehřejte pánev a mažte 8–10 minut z každé strany.
Krok číslo 3
z
3
Přeložte placky na talíř a servírujte. Můžete je podávat s česnekovo-bylinkovou omáčkou.
Recept jako PDF
Sdílet s přáteli
Aktivujte odkaz třetí strany
Klikli jste na odkaz na třetí stránce a tuto stránku opustíte. Upozorňujeme, že nemáme žádnou kontrolu nad takovými platformami třetích stran a neschvalujeme ani nepřijímáme za ně odpovědnost, včetně jejich obsahu, přesnosti nebo funkčnosti. Proto je vaše interakce s těmito připojenými platformami na vaše vlastní riziko. Za takové platformy třetích stran a jejich podmínky nepřebíráme žádnou odpovědnost. Přečtěte si více v našich podmínkách použití
Děkujeme za hodnocení!
Těšíme se na vaši recenzi!
Tento recept jste už ohodnotil/a
Pro hodnocení klikněte na počet hvězdiček: čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení.
Komentář 0